Српкиња која је чувала Трампову дјецу

Годинама сам била дадиља Трамповој деци, а он је увек говорио да су лепо васпитана зато што их чува једна Српкиња. Учила сам га да броји и псује на нашем језику, сваки дан сам му певала наше народне песме. Он обожава Србе, а посебно Српкиње.

Свијет 12.11.2016 | 21:50
Српкиња која је чувала Трампову дјецу
Новог америчког председника Доналда Трампа научила сам да броји и псује на српском! Била сам годинама дадиља његовој деци, а он је увек говорио да су лепо васпитана само зато што их чува једна Српкиња. Трамп обожава наш народ, а посебно наше жене!

Овако своју исповест за Информер почиње пензионерка из Гроцке Милка Милисављевић (85), жена која је крајем седамдесетих и почетком осамдесетих у Њујорку чувала децу новом председнику САД. Милка тврди да је Трамп изузетно добар и поштен човек, да је увек насмејан и да свакоме хоће да учини.

Милку је одушевило и колико нови председник Америке воли да ради. "Он је буквално 20 сати дневно био на послу. Изузетно је вредан и има огромну енергију. Оно мало слободног времена што је имао користио је да се поигра са децом. Никада нећу заборавити феноменалне приче које им је причао пред спавање. А све их је у трену измишљао из главе", прича Милка.



Док је на столу гледала у прегршт слика са Доналдом Трампом и његовим синовима Доналдом Џуниором и Ериком, ова добродржећа старица се присетила како је, бежећи за бољим животом са малим дететом, из Београда дошла право у кућу једног од најбогатијих људи у Америци.

"У Америку сам дошла са сином, који је био мало дете, и две путне торбе. Пошто су се тада у Америци тражиле дадиље, одмах сам се пријавила у једну агенцију која вам тражи посао. И веровали или не, први посао који су ми нашли био је код Доналда Трампа. Он је баш мене тражио јер је чуо да сам из Србије, а задатак ми је био да чувам и одгајам његове синове Доналда Џуниора и Ерика. Одмах сам прихватила јер ми је понудио сто долара дневно, а толико није имала ниједна дадиља", прича Милка.



Осим што је дарежљив, она тврди да је Трамп права душа од човека и да је најбољи послодавац за ког је икада радила.

"Не могу да вам опишем колико је то поштен и добар човек. Стално је насмејан, никада се не свађа и хоће све да вам учини. Слао је свог возача по моје дете у школу и забранио ми да долазим на посао када ми је слава. То нигде другде нисам доживела. Уз то је увек знао када ми је рођендан и добијала сам тада од њега 1.000 долара као поклон. То ми је слао и дуго година пошто сам отишла од њега. Поред свега тога, апсолутно је природан и прича и шали се са вама као са себи равним. Нема ни трунке оне надобудности зато што је он Трамп, а ја обична дадља", искрена је Милка.

Милка тврди да Доналд Трамп не пуши и не пије, и додаје да је био одушевљен њеним сармама и пуњеним паприкама.

Милка тврди и да Трамп није свађалачки тип, па се тако са бившом женом Иваном никада није расправљао. "Ивана је била права опасница. Међутим, Доналд није марио за то и било га је немогуће изнервирати и извести из такта. Верујте ми да за осам година колико сам тамо радила никада нисам чула да се свађају. Само ми приђе и са осмехом каже "буди пажљива, госпођа је мало нервозна", присећа се Милка.



"Он никада није запалио цигарету нити попио чашицу пића. За сопствени рођендан наздравља људима соком од парадајза. Воли да једе, али његове оброке углавном чини салата коју једе у енормним количинама. Пре би увек појео салату од парадајза, краставаца и купуса коју му ја насецкам, него најбољи бифтек. Уз то спремала сам му и наша традиционална јела и могу да вам признам да је одушевљен сармом и пуњеним паприкама", присећа се Милка.

Симпатична старица је открила и да Трамп много воли Србију, као и то да га је лично она научила српски језик.

"Он јако воли наш народ и сигурно ће много помоћи Србији сада када је председник. Кад год га пријатељи похвале да су му деца фина, он одмах почне на сав глас да виче како је то зато што има дадиљу из Србије, где су жене много лепе и изузетно паметне. Чак сам њега, Ивану и децу научила српски. Знали су да броје, понешто и да опсују, и са мном су се увек споразумевали на неком српско-енглеском језику. Уз то сам деци читала наше бајке и учила их игре са наших поднебља. А Доналду сам стално певала народне и патриотске песме из Србије и њему се то свиђало. Стално се смејао и аплаудирао ми", поносно прича Милисављевићева.



Колико је Трамп био посвећен послу најбоље сведочи чињеница да га Милка никада није видела неформално обученог. "Верујте ми да га никада нисам видела без одела. Можда некоме делује чудно, али и по сопственој кући је шетао у оделу. Увек је био углађен и имао стила и није дозвољавао себи да га други виде у гаћама или пиџами", рекла је Милка.

Милка Милисављевић открива да планира да позове Доналда Трампа и Александра Вучића на сарме у своју кућу у Гроцкој како би их упознала.

"Доналду су се моје сарме већ свиделе и зато сам одлучила да га угостим и овде у Гроцкој. Уз то, желим на тај ручак да позовем и нашег премијера, јер моју земљу напокон води прави човек, којим сам изузетно задовољна. План ми је да их ту упознам и спријатељим јер сматрам да Доналд може много да помогне Србији. И убеђена сам да ће то и учинити, јер он заиста искрено воли нашу земљу и народ", рекла је Милка, а потом и прокоментарисала:

"Једини ми је проблем што је овде код мене мало и не знам да ли ће стати за сто. И један и други су баш крупни људи. Ипак, скупићемо се некако ваљда", констатовала је симпатична бакица.

Извор: Информер

Коментари / 24

Оставите коментар
Name

мм

12.11.2016 13:06

А сада у неки ријати шоу !

ОДГОВОРИТЕ
Name

драган

12.11.2016 13:26

Ста реци... само лепе реци...а то ми се посебно допада сто му је СРПКИЊА ВАСПИТАВАЛА ДЕЦУ....

Name

Карадоз

12.11.2016 13:13

И да неби Срба неби било ни свијета....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Верољуб

12.11.2016 13:41

Грешиш, било би света али не би било славенских муслимана са Балкана или ако ти је дражи савремени назив Бошњака.

Name

мф

12.11.2016 17:43

Коње нису Срби најгори ниста се ми не разликујемо од други нити смо гори нити бољи

Name

Е сваста

12.11.2016 13:39

Сад кад је Трумп постао председник стално неки србин ово неки оно. Имали неки србин да му је гузицу лизао само јос то нисте објавили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре-ре

12.11.2016 15:22

Ал важно је да није Клинтонка побједила. А ми Балканци смо познати по томе да ствари из свијета користимо за препуцавање са комсијама.

Name

Др

12.11.2016 17:48

Имас ти да му гузицу лизес немоземо ни ми све хахахахаааааа

Name

001

12.11.2016 13:39

Претпостављам, да је овај интервју од истог оног ауторс сто је измислио интервју са Трумп- ом у којем он осидјује бомбардовање србије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

залосно

12.11.2016 14:23

Оволико улизивање ил боље рецено увлацење Трампу је залосно. Срамота ме цитати. Ма да је и прави Србин оволико увлацење би било претјерано. Кога се ми требамо бојати да му се оволико увлацимо у гузицу! Испада да би и Трампово говно требали дрзати у музеју!

ОДГОВОРИТЕ
Name

бањалучнин

12.11.2016 14:47

Ја чекам Станију да каже какав је и колики му је.

Name

родјо

12.11.2016 14:48

Ово није никакво улизивање,бака је цувала код њега дјецу па ста? То је вец одавно познато и то је први КУРИР објавијо. Али је битни да Срби воле Тита,Доду,Зељку итд........!! Само је среца сто Путин зна с ким има посла.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИХАИЛО Микиц

12.11.2016 16:43

Благо СРБима. Њихово време уз помоц Трампа и Путина долази брзом корацима. ТЕСКО насим сусједима и комсијама када поново засвира СРБска ТРУБА са Косова "СПРЕМИТЕ СЕ СПРЕМИТЕ ЦЕТНИЦИ...!"!

ОДГОВОРИТЕ
Name

горан

12.11.2016 19:49

Е мој Михаило ти стварно знас вредјати.За тебе је Српско свето а остало не постоји. Ти си цовек без срама и образа. Ко не постује тудје ни свога није вредан. Да се разумемо и ја сам Србин али се срамим због оваквих Срба као сто си ти. Смрт фасизму.

Name

Доктор

12.11.2016 21:26

Иди купај рибе па после дођи на бесплатан преглед главе.

Name

МИХАИЛО Микиц

12.11.2016 21:31

Горане КОМУНИСТИ нису СРБи вец пролетери без земље, народности, куце и куциста. То је бјелисвјетска раја која незна за порекло своје. Они незнају ко је КОМУНИСТИМА Отац, а ко Мати? Једни тврде Маркс, други казу Лењин, треци мисле Тито, цетврти казу Мао Це Тунг и.т.д а код мене на селу казу за таква дјеце која незнају за Оца и Мајку да су она КОПИЛАД! ЗАТО умјесто сто паметујес боље би таквим било да запјевају из свег гласа, ПРОЛЕТЕРИ СВИХ ЗЕМАЉА ОПАМЕТИТЕ СЕ!

Name

ре Михаило

13.11.2016 16:48

Претис комсијама нисмо ми Срби фасисти. Извини прицам у своје име. А ста је копилад мање вредна од осталих. Ако ти не знас ко је отац комунизма премало цитас или цитас само оно сто те инспирисе. Да некад просетас из свог села видио би да има само 5% твојих истомисљеника или слуга окупатора.Мислис,да ди велики Србин за мене си издајица Српског народа. Кад будес волео своје а постовао тудје(а то је никад) тад цес бити прави Србин. ДО тада си Микицу нико и ниста.

Name

глас разума

12.11.2016 16:48

бакице моја драга, види се из авиона на првој слици да си се сликала крај некога постера гдје је Доналд Трумп, дио слике гдје си ти је толико цист, а гдје је Доналд и то зеленило је помало мутно

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре глас разума

12.11.2016 18:00

Не лупетај молим те,погледај све опсирно у Куриру објављено и то прије 36х. Све ста је волијо да једе,сарму,пуњену паприку итд.Цак је волијо да слуса пјесме од Лепе Лукиц.

Name

Аха

12.11.2016 20:22

Цисто сумљам да си му дјецу само цувала???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пасха

12.11.2016 21:03

Јако битна вијест

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кобац

12.11.2016 21:05

Можда је и Трамп србин

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИХАИЛО Микиц

13.11.2016 02:28

Трамп је по своме пореклу Нијемац СРБског порекла а његов дјед је био Сведјанин СРБског порекла!

Name

Кики

15.11.2016 05:10

Бака радила на црњака...100 долара на дан. А пријава,порез...јос це нам Трампа увалити у проблеме.

ОДГОВОРИТЕ