Srpkinja koja je čuvala Trampovu djecu

Godinama sam bila dadilja Trampovoj deci, a on je uvek govorio da su lepo vaspitana zato što ih čuva jedna Srpkinja. Učila sam ga da broji i psuje na našem jeziku, svaki dan sam mu pevala naše narodne pesme. On obožava Srbe, a posebno Srpkinje.

Svijet 12.11.2016 | 21:50
Srpkinja koja je čuvala Trampovu djecu
Novog američkog predsednika Donalda Trampa naučila sam da broji i psuje na srpskom! Bila sam godinama dadilja njegovoj deci, a on je uvek govorio da su lepo vaspitana samo zato što ih čuva jedna Srpkinja. Tramp obožava naš narod, a posebno naše žene!

Ovako svoju ispovest za Informer počinje penzionerka iz Grocke Milka Milisavljević (85), žena koja je krajem sedamdesetih i početkom osamdesetih u Njujorku čuvala decu novom predsedniku SAD. Milka tvrdi da je Tramp izuzetno dobar i pošten čovek, da je uvek nasmejan i da svakome hoće da učini.

Milku je oduševilo i koliko novi predsednik Amerike voli da radi. "On je bukvalno 20 sati dnevno bio na poslu. Izuzetno je vredan i ima ogromnu energiju. Ono malo slobodnog vremena što je imao koristio je da se poigra sa decom. Nikada neću zaboraviti fenomenalne priče koje im je pričao pred spavanje. A sve ih je u trenu izmišljao iz glave", priča Milka.



Dok je na stolu gledala u pregršt slika sa Donaldom Trampom i njegovim sinovima Donaldom Džuniorom i Erikom, ova dobrodržeća starica se prisetila kako je, bežeći za boljim životom sa malim detetom, iz Beograda došla pravo u kuću jednog od najbogatijih ljudi u Americi.

"U Ameriku sam došla sa sinom, koji je bio malo dete, i dve putne torbe. Pošto su se tada u Americi tražile dadilje, odmah sam se prijavila u jednu agenciju koja vam traži posao. I verovali ili ne, prvi posao koji su mi našli bio je kod Donalda Trampa. On je baš mene tražio jer je čuo da sam iz Srbije, a zadatak mi je bio da čuvam i odgajam njegove sinove Donalda Džuniora i Erika. Odmah sam prihvatila jer mi je ponudio sto dolara dnevno, a toliko nije imala nijedna dadilja", priča Milka.



Osim što je darežljiv, ona tvrdi da je Tramp prava duša od čoveka i da je najbolji poslodavac za kog je ikada radila.

"Ne mogu da vam opišem koliko je to pošten i dobar čovek. Stalno je nasmejan, nikada se ne svađa i hoće sve da vam učini. Slao je svog vozača po moje dete u školu i zabranio mi da dolazim na posao kada mi je slava. To nigde drugde nisam doživela. Uz to je uvek znao kada mi je rođendan i dobijala sam tada od njega 1.000 dolara kao poklon. To mi je slao i dugo godina pošto sam otišla od njega. Pored svega toga, apsolutno je prirodan i priča i šali se sa vama kao sa sebi ravnim. Nema ni trunke one nadobudnosti zato što je on Tramp, a ja obična dadlja", iskrena je Milka.

Milka tvrdi da Donald Tramp ne puši i ne pije, i dodaje da je bio oduševljen njenim sarmama i punjenim paprikama.

Milka tvrdi i da Tramp nije svađalački tip, pa se tako sa bivšom ženom Ivanom nikada nije raspravljao. "Ivana je bila prava opasnica. Međutim, Donald nije mario za to i bilo ga je nemoguće iznervirati i izvesti iz takta. Verujte mi da za osam godina koliko sam tamo radila nikada nisam čula da se svađaju. Samo mi priđe i sa osmehom kaže "budi pažljiva, gospođa je malo nervozna", priseća se Milka.



"On nikada nije zapalio cigaretu niti popio čašicu pića. Za sopstveni rođendan nazdravlja ljudima sokom od paradajza. Voli da jede, ali njegove obroke uglavnom čini salata koju jede u enormnim količinama. Pre bi uvek pojeo salatu od paradajza, krastavaca i kupusa koju mu ja naseckam, nego najbolji biftek. Uz to spremala sam mu i naša tradicionalna jela i mogu da vam priznam da je oduševljen sarmom i punjenim paprikama", priseća se Milka.

Simpatična starica je otkrila i da Tramp mnogo voli Srbiju, kao i to da ga je lično ona naučila srpski jezik.

"On jako voli naš narod i sigurno će mnogo pomoći Srbiji sada kada je predsednik. Kad god ga prijatelji pohvale da su mu deca fina, on odmah počne na sav glas da viče kako je to zato što ima dadilju iz Srbije, gde su žene mnogo lepe i izuzetno pametne. Čak sam njega, Ivanu i decu naučila srpski. Znali su da broje, ponešto i da opsuju, i sa mnom su se uvek sporazumevali na nekom srpsko-engleskom jeziku. Uz to sam deci čitala naše bajke i učila ih igre sa naših podneblja. A Donaldu sam stalno pevala narodne i patriotske pesme iz Srbije i njemu se to sviđalo. Stalno se smejao i aplaudirao mi", ponosno priča Milisavljevićeva.



Koliko je Tramp bio posvećen poslu najbolje svedoči činjenica da ga Milka nikada nije videla neformalno obučenog. "Verujte mi da ga nikada nisam videla bez odela. Možda nekome deluje čudno, ali i po sopstvenoj kući je šetao u odelu. Uvek je bio uglađen i imao stila i nije dozvoljavao sebi da ga drugi vide u gaćama ili pidžami", rekla je Milka.

Milka Milisavljević otkriva da planira da pozove Donalda Trampa i Aleksandra Vučića na sarme u svoju kuću u Grockoj kako bi ih upoznala.

"Donaldu su se moje sarme već svidele i zato sam odlučila da ga ugostim i ovde u Grockoj. Uz to, želim na taj ručak da pozovem i našeg premijera, jer moju zemlju napokon vodi pravi čovek, kojim sam izuzetno zadovoljna. Plan mi je da ih tu upoznam i sprijateljim jer smatram da Donald može mnogo da pomogne Srbiji. I ubeđena sam da će to i učiniti, jer on zaista iskreno voli našu zemlju i narod", rekla je Milka, a potom i prokomentarisala:

"Jedini mi je problem što je ovde kod mene malo i ne znam da li će stati za sto. I jedan i drugi su baš krupni ljudi. Ipak, skupićemo se nekako valjda", konstatovala je simpatična bakica.

Izvor: Informer

Komentari / 24

Ostavite komentar
Name

mm

12.11.2016 13:06

A sada u neki rijati šou !

ODGOVORITE
Name

dragan

12.11.2016 13:26

Sta reci... samo lepe reci...a to mi se posebno dopada sto mu je SRPKINJA VASPITAVALA DECU....

Name

Karadoz

12.11.2016 13:13

I da nebi Srba nebi bilo ni svijeta....

ODGOVORITE
Name

Veroljub

12.11.2016 13:41

Grešiš, bilo bi sveta ali ne bi bilo slavenskih muslimana sa Balkana ili ako ti je draži savremeni naziv Bošnjaka.

Name

mf

12.11.2016 17:43

Konje nisu Srbi najgori nista se mi ne razlikujemo od drugi niti smo gori niti bolji

Name

E svasta

12.11.2016 13:39

Sad kad je Trump postao predsednik stalno neki srbin ovo neki ono. Imali neki srbin da mu je guzicu lizao samo jos to niste objavili.

ODGOVORITE
Name

re-re

12.11.2016 15:22

Al važno je da nije Klintonka pobjedila. A mi Balkanci smo poznati po tome da stvari iz svijeta koristimo za prepucavanje sa komsijama.

Name

Dr

12.11.2016 17:48

Imas ti da mu guzicu lizes nemozemo ni mi sve hahahahaaaaaa

Name

001

12.11.2016 13:39

Pretpostavljam, da je ovaj intervju od istog onog autors sto je izmislio intervju sa Trump- om u kojem on osidjuje bombardovanje srbije.

ODGOVORITE
Name

zalosno

12.11.2016 14:23

Ovoliko ulizivanje il bolje receno uvlacenje Trampu je zalosno. Sramota me citati. Ma da je i pravi Srbin ovoliko uvlacenje bi bilo pretjerano. Koga se mi trebamo bojati da mu se ovoliko uvlacimo u guzicu! Ispada da bi i Trampovo govno trebali drzati u muzeju!

ODGOVORITE
Name

banjalučnin

12.11.2016 14:47

Ja čekam Staniju da kaže kakav je i koliki mu je.

Name

rodjo

12.11.2016 14:48

Ovo nije nikakvo ulizivanje,baka je cuvala kod njega djecu pa sta? To je vec odavno poznato i to je prvi KURIR objavijo. Ali je bitni da Srbi vole Tita,Dodu,Zeljku itd........!! Samo je sreca sto Putin zna s kim ima posla.

ODGOVORITE
Name

MIHAILO Mikic

12.11.2016 16:43

Blago SRBima. Njihovo vreme uz pomoc Trampa i Putina dolazi brzom koracima. TESKO nasim susjedima i komsijama kada ponovo zasvira SRBska TRUBA sa Kosova "SPREMITE SE SPREMITE CETNICI...!"!

ODGOVORITE
Name

goran

12.11.2016 19:49

E moj Mihailo ti stvarno znas vredjati.Za tebe je Srpsko sveto a ostalo ne postoji. Ti si covek bez srama i obraza. Ko ne postuje tudje ni svoga nije vredan. Da se razumemo i ja sam Srbin ali se sramim zbog ovakvih Srba kao sto si ti. Smrt fasizmu.

Name

Doktor

12.11.2016 21:26

Idi kupaj ribe pa posle dođi na besplatan pregled glave.

Name

MIHAILO Mikic

12.11.2016 21:31

Gorane KOMUNISTI nisu SRBi vec proleteri bez zemlje, narodnosti, kuce i kucista. To je bjelisvjetska raja koja nezna za poreklo svoje. Oni neznaju ko je KOMUNISTIMA Otac, a ko Mati? Jedni tvrde Marks, drugi kazu Lenjin, treci misle Tito, cetvrti kazu Mao Ce Tung i.t.d a kod mene na selu kazu za takva djece koja neznaju za Oca i Majku da su ona KOPILAD! ZATO umjesto sto pametujes bolje bi takvim bilo da zapjevaju iz sveg glasa, PROLETERI SVIH ZEMALJA OPAMETITE SE!

Name

re Mihailo

13.11.2016 16:48

Pretis komsijama nismo mi Srbi fasisti. Izvini pricam u svoje ime. A sta je kopilad manje vredna od ostalih. Ako ti ne znas ko je otac komunizma premalo citas ili citas samo ono sto te inspirise. Da nekad prosetas iz svog sela vidio bi da ima samo 5% tvojih istomisljenika ili sluga okupatora.Mislis,da di veliki Srbin za mene si izdajica Srpskog naroda. Kad budes voleo svoje a postovao tudje(a to je nikad) tad ces biti pravi Srbin. DO tada si Mikicu niko i nista.

Name

glas razuma

12.11.2016 16:48

bakice moja draga, vidi se iz aviona na prvoj slici da si se slikala kraj nekoga postera gdje je Donald Trump, dio slike gdje si ti je toliko cist, a gdje je Donald i to zelenilo je pomalo mutno

ODGOVORITE
Name

re glas razuma

12.11.2016 18:00

Ne lupetaj molim te,pogledaj sve opsirno u Kuriru objavljeno i to prije 36h. Sve sta je volijo da jede,sarmu,punjenu papriku itd.Cak je volijo da slusa pjesme od Lepe Lukic.

Name

Aha

12.11.2016 20:22

Cisto sumljam da si mu djecu samo cuvala???

ODGOVORITE
Name

Pasha

12.11.2016 21:03

Jako bitna vijest

ODGOVORITE
Name

Kobac

12.11.2016 21:05

Možda je i Tramp srbin

ODGOVORITE
Name

MIHAILO Mikic

13.11.2016 02:28

Tramp je po svome poreklu Nijemac SRBskog porekla a njegov djed je bio Svedjanin SRBskog porekla!

Name

Kiki

15.11.2016 05:10

Baka radila na crnjaka...100 dolara na dan. A prijava,porez...jos ce nam Trampa uvaliti u probleme.

ODGOVORITE