Шта открива Обамин и Трампов говор тијела?

Прва састанак одлазећег и новог председника САД трајао је неочекивано дуго - око 90 минута. Прва заједничко обраћање донело је још једно изненађење - Трамп је најавио да ће тражити савете од Обаме. Да ли је све прошло тако глатко као што звучи након тешких речи у кампањи?

Занимљивости 12.11.2016 | 13:58
Шта открива Обамин и Трампов говор тијела?
Британски Дејли Мејл позвао је стручњака за говор тела Пети Вуд да открије које позадину више него мирољубивог састанка новог и старог председника. Према њеном мишљењу, Обама је био "изузетно уморан, резигниран и без наде", док је Трамп био "озбиљан и можда уплашен".

- Ако погледате њихове ноге, односно како седе, видећете да су обојица заузели положај алфа мужјака, у смислу "ја сам овде мушкарац". Ипак, Обамине ноге су више раширене, што показује снагу и доминацију и говори "ја сам још увек на врху" - каже Вудова.

Ипак у једном тренутку, Обама је спустио руке на колена, што је према Вудсовој не типично за њега јер показује забринутост.

Посебну пажњу саговрница британског листа обратила на Трампове руке које је држао склопљене као да се моли, али у обнутом положају, ка поду.

- Положај Трампових руку није типичан за новоизабраног председника. Моја претпоставка је да је сазнао нешто што није знао до тад. То је положај руку несигурне особе - објашњава и додаје да би се могло закључити и да је чуо неке информације које су га уплашиле.

Извор: Блиц

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Плави

12.11.2016 13:53

Трамп победио! Где су сада ови који говоре о Ротшилдима, масонима и другим тајним службама које владају светом, намештају изборе, држе све под својом влашћу, а подржавају Хилари...?

ОДГОВОРИТЕ