Šta otkriva Obamin i Trampov govor tijela?

Prva sastanak odlazećeg i novog predsednika SAD trajao je neočekivano dugo - oko 90 minuta. Prva zajedničko obraćanje donelo je još jedno iznenađenje - Tramp je najavio da će tražiti savete od Obame. Da li je sve prošlo tako glatko kao što zvuči nakon teških reči u kampanji?

Zanimljivosti 12.11.2016 | 13:58
Šta otkriva Obamin i Trampov govor tijela?
Britanski Dejli Mejl pozvao je stručnjaka za govor tela Peti Vud da otkrije koje pozadinu više nego miroljubivog sastanka novog i starog predsednika. Prema njenom mišljenju, Obama je bio "izuzetno umoran, rezigniran i bez nade", dok je Tramp bio "ozbiljan i možda uplašen".

- Ako pogledate njihove noge, odnosno kako sede, videćete da su obojica zauzeli položaj alfa mužjaka, u smislu "ja sam ovde muškarac". Ipak, Obamine noge su više raširene, što pokazuje snagu i dominaciju i govori "ja sam još uvek na vrhu" - kaže Vudova.

Ipak u jednom trenutku, Obama je spustio ruke na kolena, što je prema Vudsovoj ne tipično za njega jer pokazuje zabrinutost.

Posebnu pažnju sagovrnica britanskog lista obratila na Trampove ruke koje je držao sklopljene kao da se moli, ali u obnutom položaju, ka podu.

- Položaj Trampovih ruku nije tipičan za novoizabranog predsednika. Moja pretpostavka je da je saznao nešto što nije znao do tad. To je položaj ruku nesigurne osobe - objašnjava i dodaje da bi se moglo zaključiti i da je čuo neke informacije koje su ga uplašile.

Izvor: Blic

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Plavi

12.11.2016 13:53

Tramp pobedio! Gde su sada ovi koji govore o Rotšildima, masonima i drugim tajnim službama koje vladaju svetom, nameštaju izbore, drže sve pod svojom vlašću, a podržavaju Hilari...?

ODGOVORITE