ЕП - бараж... ''Орлићи'': У Норвешку растерећено, али и спремно!

Чланови младе репрезентације Србије свесни да је готово тек "прво полувреме" баража са Норвешком.

Фудбал 13.11.2016 | 19:30
ЕП - бараж... ''Орлићи'': У Норвешку растерећено, али и спремно!
Лепу залиху стекли су "орлићи" за реванш у Норвешкој, али далеко од тога да су већ обезбедили пласман на Европско првенство у Пољској наредног лета.

Београдских 2:0 је одличан резултат, међутим, изабраници Томислава Сивића не смеју превише да се опусте пред утакмицу у гостима, у уторак, 15. новембра.

"Добро смо приступили утакмици и најбитније је да смо победили. Растерећени идемо на реванш, али то не значи да се нећемо добро припремити", поручио је Никола Нинковић после првог дуела са Норвешком.

Везиста Ђенове се после четири године вратио у национални тим. Каже да се није много тога променило, осим што има неке нове саиграче.

"Једва сам чекао да се вратим у репрезентацију! Сада сам опет ту и идемо даље", није желео Нинковић превише да шири ту тему.

Осим што је поново обукао дрес Србије, млади фудбалер је и поново заиграо на стадиону Партизана, са којег је отишао у Италију.

"Драго ми је због овација које сам добио, ово је моја друга кућа. Нисам очекивао толико публике и хвала свима који су дошли да нас подрже", поручио је Нинковић.

И Саша Лукић је опет био на добро познатом месту.

"Не бих да се враћам на прошлост. Сигурно да ме вежу успомене за овај стадион и можда ћу се једног дана вратити да опет играм овде", изјавио је садашњи члан Торина и, што се тиче утакмице, истакао:

"Имамо добар резултат, међутим, далеко да је све готово".

Исто размишља и Немања Максимовић.

"Остварили смо вредну победу, која нас је приближила Пољској, али остало је још 90 минута велике борбе. Идемо у Норвешку да постигнемо гол, поновимо добру игру и, надам се, изборимо пласман на Европско првенство", прижељкује везиста нашег тима.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар