EP - baraž... ''Orlići'': U Norvešku rasterećeno, ali i spremno!

Članovi mlade reprezentacije Srbije svesni da je gotovo tek "prvo poluvreme" baraža sa Norveškom.

Fudbal 13.11.2016 | 19:30
EP - baraž... ''Orlići'': U Norvešku rasterećeno, ali i spremno!
Lepu zalihu stekli su "orlići" za revanš u Norveškoj, ali daleko od toga da su već obezbedili plasman na Evropsko prvenstvo u Poljskoj narednog leta.

Beogradskih 2:0 je odličan rezultat, međutim, izabranici Tomislava Sivića ne smeju previše da se opuste pred utakmicu u gostima, u utorak, 15. novembra.

"Dobro smo pristupili utakmici i najbitnije je da smo pobedili. Rasterećeni idemo na revanš, ali to ne znači da se nećemo dobro pripremiti", poručio je Nikola Ninković posle prvog duela sa Norveškom.

Vezista Đenove se posle četiri godine vratio u nacionalni tim. Kaže da se nije mnogo toga promenilo, osim što ima neke nove saigrače.

"Jedva sam čekao da se vratim u reprezentaciju! Sada sam opet tu i idemo dalje", nije želeo Ninković previše da širi tu temu.

Osim što je ponovo obukao dres Srbije, mladi fudbaler je i ponovo zaigrao na stadionu Partizana, sa kojeg je otišao u Italiju.

"Drago mi je zbog ovacija koje sam dobio, ovo je moja druga kuća. Nisam očekivao toliko publike i hvala svima koji su došli da nas podrže", poručio je Ninković.

I Saša Lukić je opet bio na dobro poznatom mestu.

"Ne bih da se vraćam na prošlost. Sigurno da me vežu uspomene za ovaj stadion i možda ću se jednog dana vratiti da opet igram ovde", izjavio je sadašnji član Torina i, što se tiče utakmice, istakao:

"Imamo dobar rezultat, međutim, daleko da je sve gotovo".

Isto razmišlja i Nemanja Maksimović.

"Ostvarili smo vrednu pobedu, koja nas je približila Poljskoj, ali ostalo je još 90 minuta velike borbe. Idemo u Norvešku da postignemo gol, ponovimo dobru igru i, nadam se, izborimo plasman na Evropsko prvenstvo", priželjkuje vezista našeg tima.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar