Израел бомбардује Асадову војску

Израелско ратно ваздухопловство је данас поподне бомбардовало неколико места на којима су се налазили положаји сиријске војске у јужној провинцији Кунеитра.

Свијет 10.11.2016 | 16:40
Израел бомбардује Асадову војску
Напади су спроведени недуго након што су сиријске снаге и њихови савезници сломили офанзиву терориста на село Хадар, иначе претежно насељено Друзима.

Према војним изворима, 4 пројектила ваздух – земља пододила су Тал ал Шар, без додатних информација о евентуалним жртвама.

У међувремену су терористи наставили да минобацачима и ракетама ручне израде засипају села Харфа и Хадар, након што је њихова офанзива у потпуности онемогућена.

Ово није први пут да сиријске снаге бивају нападнуте од стране Израелаца у провинцији Кунејтра. Сиријска влада ово види као агресију и директну подршку терористима под заставама Ал Каиде.

(Правда)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Логицно

10.11.2016 17:29

Израелу не одговара стабилна Сирија, а јос мање Иран.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИХАИЛО Микиц

10.11.2016 19:35

НИЈЕ јеврејски народ крив због садасње политике Израела. И Јевреји су робови Новог свјетског поретка као и сви други народу на свијету. Због ЦИОНИСТА који управлхају сада са Израиљом у име Новог свјетског поретка страдаце сви Јевреји. Они це прије или после због ЦИОНИСТА добити поломљене зубе!