Izrael bombarduje Asadovu vojsku

Izraelsko ratno vazduhoplovstvo je danas popodne bombardovalo nekoliko mesta na kojima su se nalazili položaji sirijske vojske u južnoj provinciji Kuneitra.

Svijet 10.11.2016 | 16:40
Izrael bombarduje Asadovu vojsku
Napadi su sprovedeni nedugo nakon što su sirijske snage i njihovi saveznici slomili ofanzivu terorista na selo Hadar, inače pretežno naseljeno Druzima.

Prema vojnim izvorima, 4 projektila vazduh – zemlja pododila su Tal al Šar, bez dodatnih informacija o eventualnim žrtvama.

U međuvremenu su teroristi nastavili da minobacačima i raketama ručne izrade zasipaju sela Harfa i Hadar, nakon što je njihova ofanziva u potpunosti onemogućena.

Ovo nije prvi put da sirijske snage bivaju napadnute od strane Izraelaca u provinciji Kunejtra. Sirijska vlada ovo vidi kao agresiju i direktnu podršku teroristima pod zastavama Al Kaide.

(Pravda)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Logicno

10.11.2016 17:29

Izraelu ne odgovara stabilna Sirija, a jos manje Iran.

ODGOVORITE
Name

MIHAILO Mikic

10.11.2016 19:35

NIJE jevrejski narod kriv zbog sadasnje politike Izraela. I Jevreji su robovi Novog svjetskog poretka kao i svi drugi narodu na svijetu. Zbog CIONISTA koji upravlhaju sada sa Izrailjom u ime Novog svjetskog poretka stradace svi Jevreji. Oni ce prije ili posle zbog CIONISTA dobiti polomljene zube!