Јелени Карлеуши због дуга плијене имовину

У дом Јелене Карлеуша јуче су упали судски извршитељи и полицајци да би запленили имовину због дуга од три милиона динара.

Србија 10.11.2016 | 13:15
Јелени Карлеуши због дуга плијене имовину
Поменута сума одређена је као новчана казна коју је према одлуци суда требало да плати колегиници Дијани Јанковић за побреду угледа и части.
 
Пошто Карлеуша није платила дуг у законски предвиђеном року, посетили су је извршитељи у њеном дому у Лисичјем потоку. Певачица је изашла из стана пре него што су стигли јер није могла да гледа шта се дешава, и вратила се око сат времена касније, када су извршитељи завршили посао.

Сукоб Карлеуше и Дијане Јанковић почео је пре око две године, када је чланица жирија "Звезда Гранда" исмевала своју млађу колегиницу, да би јој Диди потом узвратила и поручила јој да носи лажне кристале из Котежа.

Карлеуша јој није остала дужна, па ју је поново испрозивала на друштвеним мрежама.



"Извесна Дијана Стотка је коментарисала мој сталинг. Не знате ко је? Ни ја. Баш ме интересује ко је и у ком мотелу је зарадила тај надимак", написала је Јелена, на шта је Диди одговорила тужбом.



Извор: Блиц/Курир

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Алан Форд

10.11.2016 13:37

Хаха па немојте тако, она је дива... А кад пева крешти као покварен грамофон. И шта Карлуша има да коментарише нечији приватни живор.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тихи

10.11.2016 14:37

Колико јелена има кг прије или послије сминкања ?

ОДГОВОРИТЕ