Jeleni Karleuši zbog duga plijene imovinu

U dom Jelene Karleuša juče su upali sudski izvršitelji i policajci da bi zaplenili imovinu zbog duga od tri miliona dinara.

Srbija 10.11.2016 | 13:15
Jeleni Karleuši zbog duga plijene imovinu
Pomenuta suma određena je kao novčana kazna koju je prema odluci suda trebalo da plati koleginici Dijani Janković za pobredu ugleda i časti.
 
Pošto Karleuša nije platila dug u zakonski predviđenom roku, posetili su je izvršitelji u njenom domu u Lisičjem potoku. Pevačica je izašla iz stana pre nego što su stigli jer nije mogla da gleda šta se dešava, i vratila se oko sat vremena kasnije, kada su izvršitelji završili posao.

Sukob Karleuše i Dijane Janković počeo je pre oko dve godine, kada je članica žirija "Zvezda Granda" ismevala svoju mlađu koleginicu, da bi joj Didi potom uzvratila i poručila joj da nosi lažne kristale iz Koteža.

Karleuša joj nije ostala dužna, pa ju je ponovo isprozivala na društvenim mrežama.



"Izvesna Dijana Stotka je komentarisala moj staling. Ne znate ko je? Ni ja. Baš me interesuje ko je i u kom motelu je zaradila taj nadimak", napisala je Jelena, na šta je Didi odgovorila tužbom.



Izvor: Blic/Kurir

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Alan Ford

10.11.2016 13:37

Haha pa nemojte tako, ona je diva... A kad peva krešti kao pokvaren gramofon. I šta Karluša ima da komentariše nečiji privatni živor.

ODGOVORITE
Name

Tihi

10.11.2016 14:37

Koliko jelena ima kg prije ili poslije sminkanja ?

ODGOVORITE