Бане Ивановић као Погба, Пирло, Евра, Дани Алвес… Ипак не!

Српски дефанзивац неће бити још једна "лоw цост" варијанта Бепеа Мароте...

Фудбал 13.11.2016 | 22:30
Бане Ивановић као Погба, Пирло, Евра, Дани Алвес… Ипак не!
Јувентусов директор Ђузепе Марота је специјалац за трансфере без обештећења. ОдЉорентеа, Погбе, и Пирла, Евре и Кедире до Дани Алвеса. Јувентусов први оперативац обожава да сачека истек уговора и добије појачање за “џ”. Јувентус је зато размишљао да на исти начин следећег лета ангажује и Бранислава Ивановића којем истиче уговор са Челсијем, али је према писању италијанских медија одустао од те идеје.

У Јувентусу су ставили на вагу аргументе “за” и “против” довођења Србина и одлучили да он ипак није права опција. Ивановић има 33 године, а у Јувентусу већ полако улазе у проблем са бројем играча који су ушли у јесен каријере попут Барзаљија, Алвеса, Евре,Кјелинија… Такође, Италијани су у страху како би се Србин снашао у Серији А после деценије у Премијер лиги, а негативни примери Ешлија Кола и Немање Видића су им довољна опомена.

Јуве тражи појачање на позицији десног бека јер ће Стефан Лихтштајнер највероватније напустити клуб, али Ивановић неће попунити његове копачке. Реалнија опција за Јуве је млади Шпанац Лирола који тренутно ирга у Сасуолу као њихов позајмљен члан. Опција је иМатија де Шиљо којег Алегри већ дуже времена жели у Торину, али Милан не жели да прода репрезентативца.

Што се Ивановића тиче, њему истиче уговор на крају сезоне а Челси му неће пронудити продужетак с обзиром да више није стандардан код Антонија Контеа.  Ипак, капитен српске репрезентације ће моћи да бира пошто се за њега интересују Марсељ, Вест Хем, Кристал Палас, а помиње се и Милан.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар