Bane Ivanović kao Pogba, Pirlo, Evra, Dani Alves… Ipak ne!

Srpski defanzivac neće biti još jedna "low cost" varijanta Bepea Marote...

Fudbal 13.11.2016 | 22:30
Bane Ivanović kao Pogba, Pirlo, Evra, Dani Alves… Ipak ne!
Juventusov direktor Đuzepe Marota je specijalac za transfere bez obeštećenja. OdLjorentea, Pogbe, i Pirla, Evre i Kedire do Dani Alvesa. Juventusov prvi operativac obožava da sačeka istek ugovora i dobije pojačanje za “dž”. Juventus je zato razmišljao da na isti način sledećeg leta angažuje i Branislava Ivanovića kojem ističe ugovor sa Čelsijem, ali je prema pisanju italijanskih medija odustao od te ideje.

U Juventusu su stavili na vagu argumente “za” i “protiv” dovođenja Srbina i odlučili da on ipak nije prava opcija. Ivanović ima 33 godine, a u Juventusu već polako ulaze u problem sa brojem igrača koji su ušli u jesen karijere poput Barzaljija, Alvesa, Evre,Kjelinija… Takođe, Italijani su u strahu kako bi se Srbin snašao u Seriji A posle decenije u Premijer ligi, a negativni primeri Ešlija Kola i Nemanje Vidića su im dovoljna opomena.

Juve traži pojačanje na poziciji desnog beka jer će Stefan Lihtštajner najverovatnije napustiti klub, ali Ivanović neće popuniti njegove kopačke. Realnija opcija za Juve je mladi Španac Lirola koji trenutno irga u Sasuolu kao njihov pozajmljen član. Opcija je iMatija de Šiljo kojeg Alegri već duže vremena želi u Torinu, ali Milan ne želi da proda reprezentativca.

Što se Ivanovića tiče, njemu ističe ugovor na kraju sezone a Čelsi mu neće pronuditi produžetak s obzirom da više nije standardan kod Antonija Kontea.  Ipak, kapiten srpske reprezentacije će moći da bira pošto se za njega interesuju Marselj, Vest Hem, Kristal Palas, a pominje se i Milan.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar