Тачка са које нема повратка: Или Појет или навијачи!

Ултиматум управи клуба...!

Фудбал 11.11.2016 | 17:30
Тачка са које нема повратка: Или Појет или навијачи!
Није ту било ничег спектакуларно увредљивог. Гус Појет се само неспретно изразио рекавши да су навијачи "тешки" илити превише захтевни и да зато екипа не игра најбоље на стадиону “Бенито Виљамарин“. Али тврдо језгро Бетисових навијача такве оцене не прихвата благонаклоно, па је управи клуба данас прослеђен ултиматум: Или он или ми!

"Пењаси (навијачке групе) окупљене у удружење Гол Сур 1907 су одлучиле да неће долазити на Виљамарин док управа не смени Појета", кратка је и врло јасна порука Бетисових највернијих навијача, а њихова одлучност би требало да буде демонстрирана већ 18. новембра у првенственом окршају са Лас Палмасом.

Управа за сада покушава да смири ситуацију и себи купи време тврдњама да "анализира ситуацију и да навијачи могу да се опусте". Али јасно је да они одавно не могу да седе мирно, па шпански медији свако мало изађу у јавност са новим именом као кандидатом за тренера Вердибланкоса.

Највише се говорило о Мануелу Пелегринију, али он је баш недавно потписао за кинески Хебеј и постао један од најплаћенијих стратега на свету, па је мало вероватно да ће тек тако отићи са Далеког истока. Марка је писала о Хавију Гарсији, који има чврст уговор са Рубином из Казања, док локални медији баратају именом бившег тренера Севиуље, Олимпијакоса и Марсеља Мичелом.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар