Tačka sa koje nema povratka: Ili Pojet ili navijači!

Ultimatum upravi kluba...!

Fudbal 11.11.2016 | 17:30
Tačka sa koje nema povratka: Ili Pojet ili navijači!
Nije tu bilo ničeg spektakularno uvredljivog. Gus Pojet se samo nespretno izrazio rekavši da su navijači "teški" iliti previše zahtevni i da zato ekipa ne igra najbolje na stadionu “Benito Viljamarin“. Ali tvrdo jezgro Betisovih navijača takve ocene ne prihvata blagonaklono, pa je upravi kluba danas prosleđen ultimatum: Ili on ili mi!

"Penjasi (navijačke grupe) okupljene u udruženje Gol Sur 1907 su odlučile da neće dolaziti na Viljamarin dok uprava ne smeni Pojeta", kratka je i vrlo jasna poruka Betisovih najvernijih navijača, a njihova odlučnost bi trebalo da bude demonstrirana već 18. novembra u prvenstvenom okršaju sa Las Palmasom.

Uprava za sada pokušava da smiri situaciju i sebi kupi vreme tvrdnjama da "analizira situaciju i da navijači mogu da se opuste". Ali jasno je da oni odavno ne mogu da sede mirno, pa španski mediji svako malo izađu u javnost sa novim imenom kao kandidatom za trenera Verdiblankosa.

Najviše se govorilo o Manuelu Pelegriniju, ali on je baš nedavno potpisao za kineski Hebej i postao jedan od najplaćenijih stratega na svetu, pa je malo verovatno da će tek tako otići sa Dalekog istoka. Marka je pisala o Haviju Garsiji, koji ima čvrst ugovor sa Rubinom iz Kazanja, dok lokalni mediji barataju imenom bivšeg trenera Seviulje, Olimpijakosa i Marselja Mičelom.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar