Гризман се нада тандему са Погбом у клубу!

Има ли неко лек за смирење Јунајтедових навијача? Олд Трафорд машта, Гризман има исти сан! После ове изјаве Атлетиковог нападача црвени део Манчестер почеће да одбројава дане...

Фудбал 11.11.2016 | 12:00
Гризман се нада тандему са Погбом у клубу!
Пари Сен Жермен пре свих, па Арсенал, Челси, понеки Италијан са не баш великим шансама. Годинама већ европски медији селе Антоана Гризмана са "Висенте Калдерона", док он упорно одговара тврдњама да му се не мрда из Атлетика. Барем не за сада. Али кад дође време... Чини се да Гризман има идеју где би могао да надогради каријеру. Без обзира на то што бар тренутно мадридски тим изгледа као много боље организован тим од Манчестер јунајтеда.

Међутим, сви знамо колико су дебеле зидине Олд Трафорда, колико је само фудбалске историје у тим циглама. Зна то добро и Гризман.

"Увек питам Пола Погбу о Манчестер јунајтеду. Огроман је то клуб. Сјајна инфраструктура. Питам Пола о неким играчима, да ли су заиста толико добри, да ли је Жозе Мурињо заиста толико добар", открива Гризман у изјави за Скај и наводи навијаче Црвених ђаволе да су његове речи израз не само дубоког поштовања према клубу, већ и најава неке будуће љубави.

Можда не баш тако блиске, али...

"Чујете свашта, да идем у Манчестер јунајтед, па у Пари Сен Жермен, али у овом тренутку једноставно не видим себе у другом клубу. Међутим, било би сјајно кад би једног дана играо поред Пола и на клупском нивоу", каже Гризман.

Године ће пролазити. И пред сваки прелазни рок навијачи Јунајтеда ће га чекати.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар