Grizman se nada tandemu sa Pogbom u klubu!

Ima li neko lek za smirenje Junajtedovih navijača? Old Traford mašta, Grizman ima isti san! Posle ove izjave Atletikovog napadača crveni deo Mančester počeće da odbrojava dane...

Fudbal 11.11.2016 | 12:00
Grizman se nada tandemu sa Pogbom u klubu!
Pari Sen Žermen pre svih, pa Arsenal, Čelsi, poneki Italijan sa ne baš velikim šansama. Godinama već evropski mediji sele Antoana Grizmana sa "Visente Kalderona", dok on uporno odgovara tvrdnjama da mu se ne mrda iz Atletika. Barem ne za sada. Ali kad dođe vreme... Čini se da Grizman ima ideju gde bi mogao da nadogradi karijeru. Bez obzira na to što bar trenutno madridski tim izgleda kao mnogo bolje organizovan tim od Mančester junajteda.

Međutim, svi znamo koliko su debele zidine Old Traforda, koliko je samo fudbalske istorije u tim ciglama. Zna to dobro i Grizman.

"Uvek pitam Pola Pogbu o Mančester junajtedu. Ogroman je to klub. Sjajna infrastruktura. Pitam Pola o nekim igračima, da li su zaista toliko dobri, da li je Žoze Murinjo zaista toliko dobar", otkriva Grizman u izjavi za Skaj i navodi navijače Crvenih đavole da su njegove reči izraz ne samo dubokog poštovanja prema klubu, već i najava neke buduće ljubavi.

Možda ne baš tako bliske, ali...

"Čujete svašta, da idem u Mančester junajted, pa u Pari Sen Žermen, ali u ovom trenutku jednostavno ne vidim sebe u drugom klubu. Međutim, bilo bi sjajno kad bi jednog dana igrao pored Pola i na klupskom nivou", kaže Grizman.

Godine će prolaziti. I pred svaki prelazni rok navijači Junajteda će ga čekati.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar