Живот прве даме: Попут филмске приче

Меланију Трамп данас сви знају као супругу америчког милијардера Доналда Трампа. Њен пут од родне Словеније до Америке био је узбудљив. Попут добре филмске приче.

Свијет 09.11.2016 | 12:45
Живот прве даме: Попут филмске приче
Рођена је 1970. у Севници, у Словенији, граду који је у то вријеме био текстилни центар бивше Југославије. Њен отац бавио се продајом аутомобила, а мама модним дизајном. 

Меланија Кнавс, како се раније презивала, са 16 година је почела да се бави манкенством. Двије године су јој биле потребне да постане чланица модне агенције у Милану.



Упоредо са манекенском каријером, која се са Милана проширила и на Париз, Меланија је студирала дизјан и архитектуру на Универзитету у Љубљани. Битна година у њеном животу била је 1996. кад се преселила у Њујорк.

СУСРЕТ СА ДОНАЛДОМ


 
Њујорк јој је донио и познанство са Трампом. Судбоносни сусрет десио се 1998. године на Недјељи моде. Меланија је у то вријеме била и дио "Трумп Модел Манагемент".

Од сурета до озваничења везе прошло је шест година, и Доналд је рекао:

"Ми се никад нисмо посвађали, заборавили смо шта значи ријеч свађа. Веома смо компатибилни,  идемо једно уз друго."

Вјерили су се 2004. а сљедеће венчали у Палм Бичу. Хајди Клум, Сајмон Кауел, Хилари и Бил Клинтон били су међу званицама на свадби. Меланија је носила вјенчаницу Џона Галијана, вредну 200.000 долара. Због огромне количине чипке и бисера на њој хаљина је била претешка. 

 "Буди свјежа и једи и пиј што више, да се не би онесвестила", поручила је стилисткиња Меланији.

На свадбеној торти било је 3.000 ружа. Медији су брујали о  овом вјенчању. Послије 113 година на странама "Вога" појавила се једна невјеста. Погодили сте, била је то госпођа Трамп.

НАСЛЕДНИК МИНИ ДОНАЛД
 


Бајка се наставила... Годину дана након вјенчања Меланија и Доналд су добили сина Барона Вилијама Трампа којег мама зове мини Доналдом.

Вијест о рођењу сина саопштио је лично Доналд.

"Сви су одлично", поручио је Трамп у телефонском интервјуу за мрежу МСНБЦ,  20 минута након порођаја супруге.

Син зна мајчин матерњи језик и обожава одијела. Његов дјечачки стил је строго послован. 

"Промијенио се наш брак  када смо добили Барона, јер су се тада приоритети промијенили. Али то не значи да се мање волимо и поштујемо", рекла је Меланија за магазин "Хелло". 

У интервјуу је додала  да ће сина научити колико је поред свих привилегија које ужива, важан рад у животу.

Породица Трамп живи на релацији Њујорк - Палм Бич.

Њихов пентхаус у Њујорку, са погледом на Централ парк и Менхетн, прекривен је мермером и 24-каратним златом.  Ентеријер је осмислио архитекта Ангело Донгхиа, а идеја је била реплика стила Луја XИВ.

 

НИЈЕ САМО СУПРУГА


Меланија има свој бизнис, дизајнирање накита. Окренула се томе  2010, а онда посао проширила и на козметичке линије.

Ознака супруге Доналда Трампа је ту, па је ту, али титула дизајнерке се не да.


ПА НИЈЕ НИ САМО ЛИЈЕПА, КАЖУ АМЕРИЧКИ МЕДИЈИ

"Можда због тога што је тако лијепа, ми нисмо очекивали да је она толико паметна", рекла је тв водитељка Барбара Волтерс о утиску који је Меланија оставила на њену екипу.

Краси је сјајан стил. Неко би рекао и није тешко то постићи уз огроман новац на располагању. Меланија зна тај новац добро да искористи.

ПОХОД  НА БЕЛУ КУЋУ - БИЋУ НОВА ЏЕКИ КЕНЕДИ. ТО СЕ И ОСТВАРИЛО!



Доналд Трамп  кандидат Републиканске партије  на америчким председничким изборима побједио је синоћ у тешком окршају са Холари Клинтон.

Меланија је прва дама САД!.

" Бићу јако традиционална, као што су биле Бети Форд и Џеки Кенеди, подржаваћу  сурпуга", рекла је она за "Њујорк тајмс".

Док је подржавала мужа, Меланија је свима показала "своје природно лице", јер је сматрала да ће  је боре приближити гласачима. И спјела је у томе.

Доналд Трамп иза себе има два брака, а прије него што је трећи пут рекао да, постао је отац четворо дјеце.

(Агенције/Блиц жена)

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

комсиница цаца

09.11.2016 12:15

Ма нека цркну комсије од муке. Нема је љепсе, словенска дуса.

ОДГОВОРИТЕ
Name

вирус

09.11.2016 13:45

Типицна спонзоруса.

Name

Хм

09.11.2016 15:52

" вирус" вараш се, прије него се удала за Трампа, зарадила је грдне паре као манекенка, а онда је имала и свој бизнис. Као супруга му је одана и подиже му дијете. Шта би ти још хтио? Уз то, најзгоднија је прва дама САДа откад је те државе.

Name

клапац

09.11.2016 13:48

Честитам и ја Доналду Трумпу, знао се оженити, а знао је побиједити на предсједничким изборима, а знаће и обављати дужност предсједника САДа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИХАИЛО Микиц

09.11.2016 14:06

Цеститами Породици Трамп на њезиним постигнутим успјесима у зивоту, а посебно Првој Дами Америке насој Мелони на њезиној сналазљивости и познатој славенској плененитости и оданисти породицним вредностина зивота!

Name

Елиот

09.11.2016 14:02

Јел ви уопце знате које вјере је Мелани? Де мало видите па се нећете проваљивати стим да је она на нашој страни а сто се Доналда тице, он је рекао да нису требали Србију бомбардовати већ послати копнене трупе да би избјегли цивилне зртве које су пале у току бомбардовања, а да су тад би висе војни трупа настрадало. Па ви сад видите за кога се радујете... Контање је понекад јако теско

ОДГОВОРИТЕ
Name

10.11.2016 23:13

Честитке СЕВНИЦИ И СЕВНИЧАНИМА,И ЦИЈЕЛОЈ СЛОВЕНИЈИ,ЧЕСТИТКЕ ТРАМПУ И МЕЛАНИЈИ, А СВИМА ОНИМА КОЈИ СУ БИЛИ ЗА КРВОЖЕДНЕ КЛИНТОНОВЕ НЕКА ИДУ У ИСТОРИЈУ ИЛИ НЕГДЈЕ ,У ПЕЋИНУ ГДЈЕ ЖИВЕ ШИШМИШИ,ТУ СЕ МОГУ НАПИТИ КРВИ, ЊИХОВОГ ОМИЉЕНОГ ПИЋА.НИКАДА СЕ ВИШЕ ТАКВИ НЕ РАЂАЛИ КРВОПИЈЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Б.Л

10.11.2016 23:22

Од негдар лепе со Љубљанке словеле ал лепше од Уршке /Меланије/ ни ни нобене ни нобене очем бол зажелене,об часу цветја Деклетаа ни Жене.Сречно Мелани,Сречно Севница,Сречно Брестаница,сречно Словенциииииииииииииии.Сречно Словенкееееееееееее.ин Словенијааааааааааааааа.Срррр!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ