Барса стиже у Србију - мете су Звездин Николић и Партизанов Бошњак!

Један од главних скаута каталонског гиганта пратиће игре сјајног везисте и штопера.

Фудбал 09.11.2016 | 22:00
Барса стиже у Србију - мете су Звездин Николић и Партизанов Бошњак!
Барселона стиже у Србију! Нажалост, каталонски гигант неће играти такмичарски или ревијални меч с неким од наших највећих клубова. Међутим, Барселона ће имати представника на квалификационом турниру омладинских селекција за одлазак на Првенство Европе који сутра почиње у Старој Пазови, а Србија прву утакмицу игра против Молдавије у 14.00.

Ривали селекцији Милана Косановића биће Молдавија, Малта и Шведска. Орлићи би без проблема морали да изборе пласман у наредну рунду (две првопласиране селекције иду даље), а двојица Орлића биће под посебном присмотром и имаће додатни мотив да покажу шта знају. Наиме, према сазнањима МОЗЗАРТ Спорта, Стару Пазову ће посетити Арсени Комас, један од главних скаута Барселоне како би до танчина испратио игре везисте Црвене звезде Вељка Николића и штопера Партизана Страхиње Бошњака. Представник каталонског гиганта је преко познатог менаџера Зорана Стојадиновића, који има одличне контакте у Каталонији, још раније најавио долазак. Можда и разумљиво, јер су Бошњак и Николић тиха патња скаута широм Европе.

Већ смо писали о томе да је Црвена звезда направила одличан потез ангажовањемНиколића из ОФК Београда. Лаконоги везиста постао је један од кључних играча омладинског тима црвено-белих, бриљирао је на недавном вечитом дербију. И  профил је играча какве у Каталонији праве и обожавају. Делује физички слабо, чак нејако, али се одликује савршеном техником и љубоморно чува лопту. Поседује сјајан завршни пас о чему сведочи асистенција у дуелу с Партизаном када је спојио с голом Луку Илића.

Исто као Николић и Бошњак је рођен 1999. године. Важи за најбољег штопера у омладинској школи Партизана. Дугогодишњи је репрезентативац и пример дефанзивца који су у моди. Левоног је и има технику везисте. Плени мирноћом и једноставним решењима...

Наравно, то што се налазе на скенеру Барселоне не значи да ће Николић и Бошњакекспресно задужити опрему Блаугране. Мораће да докажу да су бољи и талентованији од осталих играча који се налазе на Барсином ренгену. Како било, руководства Црвене звезде и Партизана могу да буду задовољна.

У моди су Николић и Бошњак...

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар