Barsa stiže u Srbiju - mete su Zvezdin Nikolić i Partizanov Bošnjak!

Jedan od glavnih skauta katalonskog giganta pratiće igre sjajnog veziste i štopera.

Fudbal 09.11.2016 | 22:00
Barsa stiže u Srbiju - mete su Zvezdin Nikolić i Partizanov Bošnjak!
Barselona stiže u Srbiju! Nažalost, katalonski gigant neće igrati takmičarski ili revijalni meč s nekim od naših najvećih klubova. Međutim, Barselona će imati predstavnika na kvalifikacionom turniru omladinskih selekcija za odlazak na Prvenstvo Evrope koji sutra počinje u Staroj Pazovi, a Srbija prvu utakmicu igra protiv Moldavije u 14.00.

Rivali selekciji Milana Kosanovića biće Moldavija, Malta i Švedska. Orlići bi bez problema morali da izbore plasman u narednu rundu (dve prvoplasirane selekcije idu dalje), a dvojica Orlića biće pod posebnom prismotrom i imaće dodatni motiv da pokažu šta znaju. Naime, prema saznanjima MOZZART Sporta, Staru Pazovu će posetiti Arseni Komas, jedan od glavnih skauta Barselone kako bi do tančina ispratio igre veziste Crvene zvezde Veljka Nikolića i štopera Partizana Strahinje Bošnjaka. Predstavnik katalonskog giganta je preko poznatog menadžera Zorana Stojadinovića, koji ima odlične kontakte u Kataloniji, još ranije najavio dolazak. Možda i razumljivo, jer su Bošnjak i Nikolić tiha patnja skauta širom Evrope.

Već smo pisali o tome da je Crvena zvezda napravila odličan potez angažovanjemNikolića iz OFK Beograda. Lakonogi vezista postao je jedan od ključnih igrača omladinskog tima crveno-belih, briljirao je na nedavnom večitom derbiju. I  profil je igrača kakve u Kataloniji prave i obožavaju. Deluje fizički slabo, čak nejako, ali se odlikuje savršenom tehnikom i ljubomorno čuva loptu. Poseduje sjajan završni pas o čemu svedoči asistencija u duelu s Partizanom kada je spojio s golom Luku Ilića.

Isto kao Nikolić i Bošnjak je rođen 1999. godine. Važi za najboljeg štopera u omladinskoj školi Partizana. Dugogodišnji je reprezentativac i primer defanzivca koji su u modi. Levonog je i ima tehniku veziste. Pleni mirnoćom i jednostavnim rešenjima...

Naravno, to što se nalaze na skeneru Barselone ne znači da će Nikolić i Bošnjakekspresno zadužiti opremu Blaugrane. Moraće da dokažu da su bolji i talentovaniji od ostalih igrača koji se nalaze na Barsinom rengenu. Kako bilo, rukovodstva Crvene zvezde i Partizana mogu da budu zadovoljna.

U modi su Nikolić i Bošnjak...

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar