Фабрегас напушта Челси, не и Лондон!

Шпанац би требало да се пресели на позајмицу у Вест Хем током зимског прелазног рока.

Фудбал 09.11.2016 | 20:00
Фабрегас напушта Челси, не и Лондон!
Већ неко време пише се о зимском растанку Сеска Фабрегаса и Челсија, а као најчешћа дестинација за Шпанца који је изгубио место у првом тиму Челсија спомиње се Милан и селидба на Сан Сиро. 

Али данас се на Острву појавила нова назнака око даље каријере Каталонца, који ће можда остати у Лондону и на пролеће, с тим да ће променити клупске боје. Према информацијама Мирора, Вест Хем је спреман да ангажује Фабрегаса, најпре на позајмицу.

Фабрегас је на леду код Антонија Контеа, само једном је ове сезоне био стартер, а под уговором са Плавцима је до лета 2019. године. Ипак, свестан је да мора да пронађе средину у којој би играо стандардно, како би опет могао да конкурише за репрезентацију Шпаније.

Занимљиво је да су и у Челсију спремни да попусте како би се отарасили Фабрегаса, па су спремни да пристану да поделе трошкове са Чекићарима око плате Шпанца која износи 200.000 евра недељно. Шпанац би био на добитку јер не би морао да се сели из Енглеске па је јасно да је прелазак у Вест Хем од користи за све три стране.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар