Fabregas napušta Čelsi, ne i London!

Španac bi trebalo da se preseli na pozajmicu u Vest Hem tokom zimskog prelaznog roka.

Fudbal 09.11.2016 | 20:00
Fabregas napušta Čelsi, ne i London!
Već neko vreme piše se o zimskom rastanku Seska Fabregasa i Čelsija, a kao najčešća destinacija za Španca koji je izgubio mesto u prvom timu Čelsija spominje se Milan i selidba na San Siro. 

Ali danas se na Ostrvu pojavila nova naznaka oko dalje karijere Katalonca, koji će možda ostati u Londonu i na proleće, s tim da će promeniti klupske boje. Prema informacijama Mirora, Vest Hem je spreman da angažuje Fabregasa, najpre na pozajmicu.

Fabregas je na ledu kod Antonija Kontea, samo jednom je ove sezone bio starter, a pod ugovorom sa Plavcima je do leta 2019. godine. Ipak, svestan je da mora da pronađe sredinu u kojoj bi igrao standardno, kako bi opet mogao da konkuriše za reprezentaciju Španije.

Zanimljivo je da su i u Čelsiju spremni da popuste kako bi se otarasili Fabregasa, pa su spremni da pristanu da podele troškove sa Čekićarima oko plate Španca koja iznosi 200.000 evra nedeljno. Španac bi bio na dobitku jer ne bi morao da se seli iz Engleske pa je jasno da je prelazak u Vest Hem od koristi za sve tri strane.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar