Бјелица: Добра увертира за нове напоре!

Крилни центар Звезде задовољан реакцијом екипе на пораз од Басконије и подршком навијача.

Кошарка 08.11.2016 | 14:15
Бјелица: Добра увертира за нове напоре!
Црвена звезда мтс рутински је савладала Партизан (83:72) и поправила скор у АБА лиги на 8-0. Што је такође веома важно, на пут за Казањ, на евролигашки дуел са Униксом (четвртак), црвено-бели ће поћи у добром расположењу.

"За нас веома битна победа, после пораза од Басконије у Евролиги. Мислим да смо одиграли много квалитетније него у петак и добили убедљивије него што смо мислили. Ово је био добар тренинг и добра увертира за напоран део сезоне, у коме имамо још четири меча за десетак дана", прокоментарисао је Милко Бјелица (девет поена, три скока - сва три офанзивна).

Повратник на домаће паркете рекао је да је било уживање играти пред око 5.500 навијача.

"Феноменална атмосфера! Позивам навијаче да и надаље долазе у великом броју и бодре нас на исти начин".

Бјелица је финтом шута испровоцирао одбрамбену реакцију центра Партизана Ђорђа Мајсторовића, који је том приликом проклизао и, чинило се на ТВ снимку, "гадно" повредио препону.

"Није било контакта између нас, не знам шта се десило... Био је иза мене у том тренутку, тек после сам видео да лежи на поду".

Што се тиче кључних статистичких параметара...

"Имали смо много скокова у нападу, али смо и промашили велики број слободних бацања, што је углавном ствар концентрације. Мислим да смо генерално играли нашу игру, са доста контри и лаких поена".



Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар