Bjelica: Dobra uvertira za nove napore!

Krilni centar Zvezde zadovoljan reakcijom ekipe na poraz od Baskonije i podrškom navijača.

Košarka 08.11.2016 | 14:15
Bjelica: Dobra uvertira za nove napore!
Crvena zvezda mts rutinski je savladala Partizan (83:72) i popravila skor u ABA ligi na 8-0. Što je takođe veoma važno, na put za Kazanj, na evroligaški duel sa Uniksom (četvrtak), crveno-beli će poći u dobrom raspoloženju.

"Za nas veoma bitna pobeda, posle poraza od Baskonije u Evroligi. Mislim da smo odigrali mnogo kvalitetnije nego u petak i dobili ubedljivije nego što smo mislili. Ovo je bio dobar trening i dobra uvertira za naporan deo sezone, u kome imamo još četiri meča za desetak dana", prokomentarisao je Milko Bjelica (devet poena, tri skoka - sva tri ofanzivna).

Povratnik na domaće parkete rekao je da je bilo uživanje igrati pred oko 5.500 navijača.

"Fenomenalna atmosfera! Pozivam navijače da i nadalje dolaze u velikom broju i bodre nas na isti način".

Bjelica je fintom šuta isprovocirao odbrambenu reakciju centra Partizana Đorđa Majstorovića, koji je tom prilikom proklizao i, činilo se na TV snimku, "gadno" povredio preponu.

"Nije bilo kontakta između nas, ne znam šta se desilo... Bio je iza mene u tom trenutku, tek posle sam video da leži na podu".

Što se tiče ključnih statističkih parametara...

"Imali smo mnogo skokova u napadu, ali smo i promašili veliki broj slobodnih bacanja, što je uglavnom stvar koncentracije. Mislim da smo generalno igrali našu igru, sa dosta kontri i lakih poena".



Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar