Радоњић: Прошли смо тежак циклус!

Тренер Црвене звезде Дејан Радоњић задовољан је како је његов тим одиграо тактички у победи над Партизаном (83:72).

Кошарка 08.11.2016 | 10:15
Радоњић: Прошли смо тежак циклус!
Црвено-бели су губили 26:22 у 12. минуту, уследила је серија 9:0 за преокрет, а онда сјајна одбрана из које је предност повећана на максималних 69:46 средином трећег периода.

"Био сам јако задовољан када сам ушао у салу и видео добар амбијент, осетио се позитиван импулс што је јако битно када се игра са Партизаном. Партизан је имао добар напад на почетку али смо ми градили игру и резултат. Последња четвртина није за похвалу, али с обзиром на резултат успели смо да исконтролишемо утакмицу до краја", рекао је Радоњић.

Звезда дели прву позицију у АБА лиги са Будућношћу са по осам победа, док је у међувремену у Евролиги на скору 2-3.

"Прошли смо први циклус, сада следи овај још тежи. Како ће се то огледати на оно што будемо пружали тек ћемо видети. Надам се да ћемо све превазићи на задовољавајући начин. Гледао сам план за следећи месец, нисам сигуран да ћемо стићи све утакмице да одиграмо. А морамо.", додао је тренер Звезде

Радоњић се осврнуо и на последње појачање Нејта Волтерса те спекулације у вези са доласком центра.

"Адаптација у оваквом ритму није лака, радимо најбоље што можемо корак по корак. Центар? Трудимо се да дођемо до решења, нема их идеалних, тражимо шта је оптимално. Тим нам је битан", закључио је Радоњић.

Звезда у следећем колу гостује Цибони.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар