Radonjić: Prošli smo težak ciklus!

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić zadovoljan je kako je njegov tim odigrao taktički u pobedi nad Partizanom (83:72).

Košarka 08.11.2016 | 10:15
Radonjić: Prošli smo težak ciklus!
Crveno-beli su gubili 26:22 u 12. minutu, usledila je serija 9:0 za preokret, a onda sjajna odbrana iz koje je prednost povećana na maksimalnih 69:46 sredinom trećeg perioda.

"Bio sam jako zadovoljan kada sam ušao u salu i video dobar ambijent, osetio se pozitivan impuls što je jako bitno kada se igra sa Partizanom. Partizan je imao dobar napad na početku ali smo mi gradili igru i rezultat. Poslednja četvrtina nije za pohvalu, ali s obzirom na rezultat uspeli smo da iskontrolišemo utakmicu do kraja", rekao je Radonjić.

Zvezda deli prvu poziciju u ABA ligi sa Budućnošću sa po osam pobeda, dok je u međuvremenu u Evroligi na skoru 2-3.

"Prošli smo prvi ciklus, sada sledi ovaj još teži. Kako će se to ogledati na ono što budemo pružali tek ćemo videti. Nadam se da ćemo sve prevazići na zadovoljavajući način. Gledao sam plan za sledeći mesec, nisam siguran da ćemo stići sve utakmice da odigramo. A moramo.", dodao je trener Zvezde

Radonjić se osvrnuo i na poslednje pojačanje Nejta Voltersa te spekulacije u vezi sa dolaskom centra.

"Adaptacija u ovakvom ritmu nije laka, radimo najbolje što možemo korak po korak. Centar? Trudimo se da dođemo do rešenja, nema ih idealnih, tražimo šta je optimalno. Tim nam je bitan", zaključio je Radonjić.

Zvezda u sledećem kolu gostuje Ciboni.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar