"Не говорим да је ријеч о покушају атентата"

Изгледа да су ствари нешто озбиљније него што смо мислили у првом тренутку, али сачекаћу да полиција настави са својим послом и о томе ко је колико новца добио, изјавио је вечерас Александар Вучић гостујуци у програму РТС-а потврдивси да ни сада не говори да је реч о било каквом покушају атентата.

Србија 07.11.2016 | 22:15
"Не говорим да је ријеч о покушају атентата"
Премијер Србије је рекао да је знао да није случајно нађено оружје у Јајинцима, и да мисли да су искази неких лица потврдили разлчите ствари, а да ће се тиме бавити државни органи.

"Пре неколико месеци су нека лица приведена због опсервације стана који је мој брат купио на кредит, документа тих лица су нађена у аутомобилу са оружјем нађеним на Новом Београду", открио је српски премијер

Он је рекао да је немогуће да се толико оружја нађе, и да неко мора да сноси одговорност.

"Мораћу и ја да сносим одређеђене последице, јер сам веровао неким људима... Повући ћу се са места шефа Бироа", рекао је.

Вучић је рекао да је лично очекивао да полиција неће наћи ништа, иако је знао да то оружје није случајно остављено у близини куће његових родитеља.

"Ниједног тренутка се нисам јуначио, нити сам рекао да је у питању атентат", рекао је премијер и додао да је најважније да му породица буде заштићена, а да, што се њега тиче, остају резултати.

"Како они који су раније измишљали атентате могли да се спрдају са огромном количином оружја које је нађено", рекао је Вучић.

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Кал

07.11.2016 21:19

Дошло вријеме да се растајемо...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Огледалце, огледалце...

07.11.2016 21:23

Одговорност свакако сноси и шеф бироа. Или је он безгрешан?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Игор

07.11.2016 21:50

Фино казе цовјек насли документа са орузјем . Тако раде убице, угравирају име и матицни број у кундак хахахаха па ово је циркус прави.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Амко

08.11.2016 00:20

Овај се цовјек стварно умислио. З**ро му брат на све стране и сад измисља неке атентате и орузја само да би добио специјалну заститу. Досадан си висе и Богу и народу уфурани.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дзоо

08.11.2016 05:26

Епа ја стварно висе незнам ста цовек да гледа.И није ми цуду сто у Србији Хрватској И БиХ ГРАДАНИ СА СЕЛА ДАЈУ ПОДРСКУ ОВИМ ИДИОТИМА.Мислио сам да је село досло памети али нека нам је бог на помоци.

ОДГОВОРИТЕ