"Ne govorim da je riječ o pokušaju atentata"

Izgleda da su stvari nešto ozbiljnije nego što smo mislili u prvom trenutku, ali sačekaću da policija nastavi sa svojim poslom i o tome ko je koliko novca dobio, izjavio je večeras Aleksandar Vučić gostujuci u programu RTS-a potvrdivsi da ni sada ne govori da je reč o bilo kakvom pokušaju atentata.

Srbija 07.11.2016 | 22:15
"Ne govorim da je riječ o pokušaju atentata"
Premijer Srbije je rekao da je znao da nije slučajno nađeno oružje u Jajincima, i da misli da su iskazi nekih lica potvrdili razlčite stvari, a da će se time baviti državni organi.

"Pre nekoliko meseci su neka lica privedena zbog opservacije stana koji je moj brat kupio na kredit, dokumenta tih lica su nađena u automobilu sa oružjem nađenim na Novom Beogradu", otkrio je srpski premijer

On je rekao da je nemoguće da se toliko oružja nađe, i da neko mora da snosi odgovornost.

"Moraću i ja da snosim određeđene posledice, jer sam verovao nekim ljudima... Povući ću se sa mesta šefa Biroa", rekao je.

Vučić je rekao da je lično očekivao da policija neće naći ništa, iako je znao da to oružje nije slučajno ostavljeno u blizini kuće njegovih roditelja.

"Nijednog trenutka se nisam junačio, niti sam rekao da je u pitanju atentat", rekao je premijer i dodao da je najvažnije da mu porodica bude zaštićena, a da, što se njega tiče, ostaju rezultati.

"Kako oni koji su ranije izmišljali atentate mogli da se sprdaju sa ogromnom količinom oružja koje je nađeno", rekao je Vučić.

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Kal

07.11.2016 22:19

Došlo vrijeme da se rastajemo...

ODGOVORITE
Name

Ogledalce, ogledalce...

07.11.2016 22:23

Odgovornost svakako snosi i šef biroa. Ili je on bezgrešan?

ODGOVORITE
Name

Igor

07.11.2016 22:50

Fino kaze covjek nasli dokumenta sa oruzjem . Tako rade ubice, ugraviraju ime i maticni broj u kundak hahahaha pa ovo je cirkus pravi.

ODGOVORITE
Name

Amko

08.11.2016 01:20

Ovaj se covjek stvarno umislio. Z**ro mu brat na sve strane i sad izmislja neke atentate i oruzja samo da bi dobio specijalnu zastitu. Dosadan si vise i Bogu i narodu ufurani.

ODGOVORITE
Name

dzoo

08.11.2016 06:26

Epa ja stvarno vise neznam sta covek da gleda.I nije mi cudu sto u Srbiji Hrvatskoj I BiH GRADANI SA SELA DAJU PODRSKU OVIM IDIOTIMA.Mislio sam da je selo doslo pameti ali neka nam je bog na pomoci.

ODGOVORITE