Ђоковић: Честитам Ендију, увек сам волео изазове!

Новак Ђоковић честитао је Ендију Марију за преузимање првог места на АТП листи истакавши да је то за њега велики изазов.

Тенис 08.11.2016 | 17:45
Ђоковић: Честитам Ендију, увек сам волео изазове!
Британац је после више од 200 недеља скинуо Ђоковића са места најбољег тенисера света, титулом на Мастерсу у Партизу у недељу.

Ђоковић ће имати прилику да се врати на трон за неколико недеља, јер је најбољим тенисерима света остао још један турнир, Завршни у Лондону од 13-20. новембра.

"Честитам Ендију на успешно достигнутом великом циљу! Свака част! А вама моји навијачи желим да се захвалим на подршци и фантастичним порукама које ми шаљете! Припремам се за Лондон и ускоро се видимо. Увек сам волео добре изазове и Финал 8 је баш то! Идемоооо", написао је Ђоковић на Фејсбуку.

Ђоковић брани титулу у Лондону, где је славио у претходне четири године, а играће у групи "Иван Лендл" са Канађанином Милошем Раонићем, Аустријанцем Домиником Тимом и Гаелом Монфисом из Француске.

Мари је у групи "Џон Мекинро" заједно са Швајцарцем Станом Вавринком, Кеијем Нишикоријем из Јапана и Хрватом Марином Чилићем.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар