Đoković: Čestitam Endiju, uvek sam voleo izazove!

Novak Đoković čestitao je Endiju Mariju za preuzimanje prvog mesta na ATP listi istakavši da je to za njega veliki izazov.

Tenis 08.11.2016 | 17:45
Đoković: Čestitam Endiju, uvek sam voleo izazove!
Britanac je posle više od 200 nedelja skinuo Đokovića sa mesta najboljeg tenisera sveta, titulom na Mastersu u Partizu u nedelju.

Đoković će imati priliku da se vrati na tron za nekoliko nedelja, jer je najboljim teniserima sveta ostao još jedan turnir, Završni u Londonu od 13-20. novembra.

"Čestitam Endiju na uspešno dostignutom velikom cilju! Svaka čast! A vama moji navijači želim da se zahvalim na podršci i fantastičnim porukama koje mi šaljete! Pripremam se za London i uskoro se vidimo. Uvek sam voleo dobre izazove i Final 8 je baš to! Idemoooo", napisao je Đoković na Fejsbuku.

Đoković brani titulu u Londonu, gde je slavio u prethodne četiri godine, a igraće u grupi "Ivan Lendl" sa Kanađaninom Milošem Raonićem, Austrijancem Dominikom Timom i Gaelom Monfisom iz Francuske.

Mari je u grupi "Džon Mekinro" zajedno sa Švajcarcem Stanom Vavrinkom, Keijem Nišikorijem iz Japana i Hrvatom Marinom Čilićem.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar