Нова тешка повреда у Јувентусу!

Јуве нема премца у Серији А ни ове сезоне, али ако нешто буде зауставило "бјанконере" на путу ка скудету то ће бити повреде.

Фудбал 09.11.2016 | 10:00
Нова тешка повреда у Јувентусу!
Ривали тешко могу. Можда могу повреде и суспензије.

Шампион Италије Јувентус потврдио је да ће дефанзивац Андреа Барзаљи (35) због ишчашења рамена паузирати два месеца.

Барзаљи се протеклог викенда повредио на гостовању Кјеву (2:1). Само четири минута одиграо је на "Бентегодију", након чега је место морао да уступи Леонарду Бонућију, који је и сам имао проблема са повредама ове сезоне.

Накнадним тестовима потврђено је да ће искусни штопер морати на дужу паузу, чиме су се обистиниле црне слутње да се ради о озбиљној повреди.

"Барзаљи ће због повреде морати да носи заштиту за раме четири седмице. Тренутне прогнозе говоре да ће се на терен вратити приближно за два месеца", наводи се у саопштењу "бјанконера".

Стандардни репрезентативац Италије пропустиће наредни квалификациони меч за Мундијал 2018 године против Лихтенштајна, као и пријатељски дуел "азура" и Немачке. Саиграчима неће моћи да помогне у шест првенствених и две утакмице Лиге шампиона, а очекује се да се на терен врати 8. јануара, када Јувентус игра домаћи меч са Болоњом.

"Болница" у торинском клубу тако је проширена за још једно име, након што је повреду доживио и Ђорђо Кјелини. Од раније су ван строја Паоло Дибала, Марко Пјаца и Роландо Мандрагора.

Такође, 23. децембра Јувентус очекује дуел Суперкупа Италије са Миланом, а одбрамбени фудбалер "Старе даме" неће бити у конкуренцији ни за овај меч.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар