Гдје је и шта је са Лазаром Марковићем?!

Морамо да га стабилизујемо, потребно му је време... Португалци се питају шта се то догађа са хитроногим српским играчем?!

Фудбал 09.11.2016 | 09:00
Гдје је и шта је са Лазаром Марковићем?!
Изостанак Лазара Марковића са комплетног списка играча за утакмицом са Аруком протеклог викенда збунила је португалске медије, који су у првом тренутку помислили да је српски репрезентативац стављен „на хлађење“. 

И јесте, донекле. Жорж Жезус, који је током лета инсистирао на довођењу брзоногог крилног нападача на стадион Жозе Алваладе, одлучио је да мало растерети Марковића притиска и одмори га за наредне утакмице. 

Трофејни стручњак открио је да није у питању никаква елиминација из тима, већ се улаже труд како би се Марковић адаптирао на средину и коначно пронашао себе у новом клубу. 

"Марковић је остао ван тима, као и још седморица играча. Нисам га звао за утакмицу са Аруком јер ми је важно да га стабилизујемо емоционално. Ето, и Радосав Петровић је био ван екипе. Лазар је момак који је дошао касније од свих осталих и потребно му је време како би се идентификовао са амбицијама и захтевима Спортинга", рекао је Жезус на конференцији за новинаре. 

Лазар Марковић је ове сезоне одиграо укупно десет утакмица у свим такмичењима за Спортинг и постигао два гола. Углавном је шансу добијао као резервиста. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар