Gdje je i šta je sa Lazarom Markovićem?!

Moramo da ga stabilizujemo, potrebno mu je vreme... Portugalci se pitaju šta se to događa sa hitronogim srpskim igračem?!

Fudbal 09.11.2016 | 09:00
Gdje je i šta je sa Lazarom Markovićem?!
Izostanak Lazara Markovića sa kompletnog spiska igrača za utakmicom sa Arukom proteklog vikenda zbunila je portugalske medije, koji su u prvom trenutku pomislili da je srpski reprezentativac stavljen „na hlađenje“. 

I jeste, donekle. Žorž Žezus, koji je tokom leta insistirao na dovođenju brzonogog krilnog napadača na stadion Žoze Alvalade, odlučio je da malo rastereti Markovića pritiska i odmori ga za naredne utakmice. 

Trofejni stručnjak otkrio je da nije u pitanju nikakva eliminacija iz tima, već se ulaže trud kako bi se Marković adaptirao na sredinu i konačno pronašao sebe u novom klubu. 

"Marković je ostao van tima, kao i još sedmorica igrača. Nisam ga zvao za utakmicu sa Arukom jer mi je važno da ga stabilizujemo emocionalno. Eto, i Radosav Petrović je bio van ekipe. Lazar je momak koji je došao kasnije od svih ostalih i potrebno mu je vreme kako bi se identifikovao sa ambicijama i zahtevima Sportinga", rekao je Žezus na konferenciji za novinare. 

Lazar Marković je ove sezone odigrao ukupno deset utakmica u svim takmičenjima za Sporting i postigao dva gola. Uglavnom je šansu dobijao kao rezervista. 

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar