Овако Новакови супарници виде жријеб за Лондон...

По обављању жреба за завршни мастерс, који у недељу 13. новембра почиње у Лондону, ривали Новака Ђоковића истичу да једва чекају наступ на последњем турниру сезоне.

Тенис 08.11.2016 | 14:45
Овако Новакови супарници виде жријеб за Лондон...
Подсетимо, наш најбољи тенисер је сврстан у "Лендл групу" заједно са Милошем Раонићем, али и двојицом дебитаната, Гаелом Монфисом и Домиником Тимом.

"Добар је ово жреб... Мада, конкуренција није наивна. Ми смо, углавном, сви доста играли међусобно ове сезоне, можда Тим мало мање од нас остале тројице, али свакако да ће бити занимљиво. Ја ћу дати све од себе на овом турниру", уверава Монфис.

Доминик Тим прво се захвалио Милошу Раонићу који је победом над Цонгом избацио Француза из конкуренције за завршни мастерс, а омогућио младом Аустријанцу да дебитује на предстојећем турниру.

"Наша група је врло интересантна. Мада, увек је велики притисак када играте против најбољих, нарочито то постане тешко на крају сезоне. Али, верујем да ће публика имати у чему да ужива", сматра Тим.

Стан Вавринка је после жреба добар део својих размишљања усмерио ка ривалу у групи, Ендију Марију, који је овог понедељка постао најбоље рангирани тенисер света.

"Невероватно је шта је Енди урадио ове године, али и током претходних десет сезона. Он је невероватан играч, борбен... Освојио је много тога, нарочито у последње време и мислим да је заслужено дошао до врха. Уверен сам да ће уживати што пред својом публиком, у Лондону, наступа као "број 1". Биће то интересантан турнир", истиче Швајцарац.

Марин Чилић, који је победом над Ђоковићем у париском четвртфиналу отворио Ендију врата као лидерској позицији АТП листе, радује се што ће баш против Марија играти у Лондону.

"Било је ово неколико врло занимљивих месеци за мене, а нарочито у последње две, три недеље. Много ми је драго што сам међу овом врло посебном групом играча. Уживам у тој чињеници. Група ми јесте тешка, али ће свакако бити и напорно и занимљиво. А нарочито када будем играо против Мареја, новог лидера АТП листе. Надам се да ће бар неко у лондонској хали навијати за мене", уз осмех је рекао хрватски тенисер.

Извор: блиц.рс

Коментари / 0

Оставите коментар