Ovako Novakovi suparnici vide žrijeb za London...

Po obavljanju žreba za završni masters, koji u nedelju 13. novembra počinje u Londonu, rivali Novaka Đokovića ističu da jedva čekaju nastup na poslednjem turniru sezone.

Tenis 08.11.2016 | 14:45
Ovako Novakovi suparnici vide žrijeb za London...
Podsetimo, naš najbolji teniser je svrstan u "Lendl grupu" zajedno sa Milošem Raonićem, ali i dvojicom debitanata, Gaelom Monfisom i Dominikom Timom.

"Dobar je ovo žreb... Mada, konkurencija nije naivna. Mi smo, uglavnom, svi dosta igrali međusobno ove sezone, možda Tim malo manje od nas ostale trojice, ali svakako da će biti zanimljivo. Ja ću dati sve od sebe na ovom turniru", uverava Monfis.

Dominik Tim prvo se zahvalio Milošu Raoniću koji je pobedom nad Congom izbacio Francuza iz konkurencije za završni masters, a omogućio mladom Austrijancu da debituje na predstojećem turniru.

"Naša grupa je vrlo interesantna. Mada, uvek je veliki pritisak kada igrate protiv najboljih, naročito to postane teško na kraju sezone. Ali, verujem da će publika imati u čemu da uživa", smatra Tim.

Stan Vavrinka je posle žreba dobar deo svojih razmišljanja usmerio ka rivalu u grupi, Endiju Mariju, koji je ovog ponedeljka postao najbolje rangirani teniser sveta.

"Neverovatno je šta je Endi uradio ove godine, ali i tokom prethodnih deset sezona. On je neverovatan igrač, borben... Osvojio je mnogo toga, naročito u poslednje vreme i mislim da je zasluženo došao do vrha. Uveren sam da će uživati što pred svojom publikom, u Londonu, nastupa kao "broj 1". Biće to interesantan turnir", ističe Švajcarac.

Marin Čilić, koji je pobedom nad Đokovićem u pariskom četvrtfinalu otvorio Endiju vrata kao liderskoj poziciji ATP liste, raduje se što će baš protiv Marija igrati u Londonu.

"Bilo je ovo nekoliko vrlo zanimljivih meseci za mene, a naročito u poslednje dve, tri nedelje. Mnogo mi je drago što sam među ovom vrlo posebnom grupom igrača. Uživam u toj činjenici. Grupa mi jeste teška, ali će svakako biti i naporno i zanimljivo. A naročito kada budem igrao protiv Mareja, novog lidera ATP liste. Nadam se da će bar neko u londonskoj hali navijati za mene", uz osmeh je rekao hrvatski teniser.

Izvor: blic.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar