ЕП: Сивић забринут пред утакмице баража...!

Остаје нам да се надамо да ће Грујић играти... И Ристић и Михајловић под знаком питања! "Посебно чуди ситуација око Милоша Вељковића који је одиграо свих 90 минута за Вердер против Шалкеа, а Вердер нас је данас обавестио да има проблема с леђима", рекао је селектор младе репрезентације Србије.

Фудбал 07.11.2016 | 19:30
ЕП: Сивић забринут пред утакмице баража...!
Млада фудбалска репрезентација Сбрије почела је припреме за утакмице против Норвешке за пласман на Европско првенство у Пољској, на коме су због повреда изостали Марко Грујић и Милош Вељковић.

Ливерпул и Вердер обавестили су Фудбалски савез Србије да поменути играчи због повреде неће бити на данашњем окупљању репрезентативаца у београдском хотелу "М".

"Немам добре вести, али ово је нешто што мене и стручни штаб прати од првог дана квалификација. Вељковић и Грујић нису дошли, али мене посебно чуди ситуација око Милоша, који је одиграо свих 90 минута за Вердер против Шалкеа, а Вердер нас је данас обавестио да има проблема с леђима", рекао је Сивић.

Селектор Орлића додаје да је Савез обавестио Вердер да се Вељковић појави у Београду како би га прегледали и српски доктори.

"Марко ће доћи, а остаје нам да се надамо да, ипак, није све тако озбиљно. Под упитником је и фудбалер Црвене звезде Михаило Ристић, није играо у Чачку, а из повреде је тек изашао Михајловић из Партизана, тако да нисмо случајно позвали више играча", закључио је Сивић.

Прва утакмица баража између Србије и Норвешке игра се у петак на стадиону Партизана од 18 сати, док је реванш у Драмену четири дана касније.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар