EP: Sivić zabrinut pred utakmice baraža...!

Ostaje nam da se nadamo da će Grujić igrati... I Ristić i Mihajlović pod znakom pitanja! "Posebno čudi situacija oko Miloša Veljkovića koji je odigrao svih 90 minuta za Verder protiv Šalkea, a Verder nas je danas obavestio da ima problema s leđima", rekao je selektor mlade reprezentacije Srbije.

Fudbal 07.11.2016 | 19:30
EP: Sivić zabrinut pred utakmice baraža...!
Mlada fudbalska reprezentacija Sbrije počela je pripreme za utakmice protiv Norveške za plasman na Evropsko prvenstvo u Poljskoj, na kome su zbog povreda izostali Marko Grujić i Miloš Veljković.

Liverpul i Verder obavestili su Fudbalski savez Srbije da pomenuti igrači zbog povrede neće biti na današnjem okupljanju reprezentativaca u beogradskom hotelu "M".

"Nemam dobre vesti, ali ovo je nešto što mene i stručni štab prati od prvog dana kvalifikacija. Veljković i Grujić nisu došli, ali mene posebno čudi situacija oko Miloša, koji je odigrao svih 90 minuta za Verder protiv Šalkea, a Verder nas je danas obavestio da ima problema s leđima", rekao je Sivić.

Selektor Orlića dodaje da je Savez obavestio Verder da se Veljković pojavi u Beogradu kako bi ga pregledali i srpski doktori.

"Marko će doći, a ostaje nam da se nadamo da, ipak, nije sve tako ozbiljno. Pod upitnikom je i fudbaler Crvene zvezde Mihailo Ristić, nije igrao u Čačku, a iz povrede je tek izašao Mihajlović iz Partizana, tako da nismo slučajno pozvali više igrača", zaključio je Sivić.

Prva utakmica baraža između Srbije i Norveške igra se u petak na stadionu Partizana od 18 sati, dok je revanš u Dramenu četiri dana kasnije.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar