ЕП - бараж: Шампиони се окупили пред Норвешку!

Најважнији меч у репрезентативној каријери! “Спремни смо и верујемо у коначни успех, мада никако не смемо да потценимо ривала”, рекао је десни бек младе репрезентације и француског Бордоа Милан Гајић.

Фудбал 07.11.2016 | 17:00
ЕП - бараж: Шампиони се окупили пред Норвешку!
Све је спремно за меч генерације. Тачније један од мечева генерације пошто су млади репрезентативци Србије још у омладинским данима играли дуеле под императивом морања. И редовно их добијали. Биће то велики адут Орлића уочи бараж утакмица с Норвешком за одлазак на Европско првенство 2017. године у Пољској. Лепо расположени млади репрезентативци Србије јавили су се селектору Томиславу Сивићу чекајући да комплетирају редове.

На окупљање су каснили Марко Грујић и Милош Вељковић, а у току дана очекује се долазак капитена Немање Максимовића.

"Чека нас један од најважнијих мечева у репрезентативној каријери. Знамо да су очекивања јавности велика, да сви верују у ову репрезентацију и зато не бисмо смели да разочарамо. Спремни смо и верујемо у коначан успех, мада никако не смемо да потценимо ривала. Они су уиграни. Више од петорице играча је дебитовало за први тим и што је јако важно имају континуитет игара у клубовима. То све показује колико треба да будемо опрезни", рекао је десни бек младе репрезентације и француског Бордоа Милан Гајић.

За стручни штаб младе репрезентације Србије операција Норвешка је већ одавно почела. Селектор Томислав Сивић је по окупљању окупио најближе сараднике и стручни штаб ојачан легендама нашег фудбала Владимиром Петровићем Пижоном и Илијом Петковићем. Делује да су Орлићи одлично упознати с манама и врлинама противника у баражу.

"Један од најбољих играча норвешке репрезентације је Селнес из Сент Етјена. Знам га из француског првенства. Одличан везиста, са убојитом левом ногом. Много тога у игри Сент Етјена зависи од њега што само доказује какав нас посао чека", додао је Гајић.

После окупљања млади репрезентативци Србије имаће данас један тренинг. Први меч баража за одлазак на Европско првенство на програму је у петак од 18 часова (ТВ Арена) на стадиону Партизана.

Реванш је четири дана касније у Драмену, граду у којем је млада репрезентација Југославије 2003. године оверила пласман на Првенство Европе у Немачкој.

Нека се историја понови.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар