Вучић отворио дионицу аутопута Љиг - Прељина

Предсједник Владе Србије Александар Вучић изјавио је данас у Такову, на церемонији отварања дионице ауто-пута Љиг - Прељина да се сваким новим километром Србија уједињује и враћа животу који је деценијама био заглибљен у блату.

Србија 07.11.2016 | 14:50
Вучић отворио дионицу аутопута Љиг - Прељина
"Били смо земља која је престала да живи. Сваки наш пут је степеник ка новом животу и даје нам шансу да учинимо нешто за себе и за своју будућност", поручио је премијер Вучић.

Министар саобраћаја и инфраструктуре Србије Зорана Михајловић изјавила је да је новосаграђени пут "залог за будућност" и да ће земља наставити да се гради.



Министар економије Азербејџана Сахин Мустафајев је оцијенио да је та саобраћајница изграђена по највишим стандардима и представља најљепши примјер сарадње двије земље, које, како је рекао, деценијама уназад повезује партнерство, поштовање и пријатељство.

Новоизграђена дионица ауто-пута Љиг - Прељина дио је будућег ауто-пута Београд – Јужни Јадран кроз Србију и дуга је 40,3 километра.



Главни извођач радова била је азербејџанска фирма "Азвирт", а радови су финансирани кредитом Азербејџана од 300 милиона евра, док је Србија из буџета за изградњу издвојила осам милиона евра.

(Агенције)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Розхајаз

07.11.2016 17:14

Немам право гласса у србију никог другог не би глассо само тебе свака ти цаст нека те бог сацува само напред ја увјек пратим ртс зхивим у схвајцарску вуциц це брзо довести србију ко схвајцарску

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре рохаз

07.11.2016 17:47

а одакле лова дзоле :)

Name

Слим

07.11.2016 17:15

Изградисе муслимани србију . Арапи купили аир србију, граде Бг на води, арзебедзанци и турци путеве...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хасан

07.11.2016 18:41

Види момка.....види му капута.........све на Кредит рано моја љута.....

ОДГОВОРИТЕ