Vučić otvorio dionicu autoputa Ljig - Preljina

Predsjednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Takovu, na ceremoniji otvaranja dionice auto-puta Ljig - Preljina da se svakim novim kilometrom Srbija ujedinjuje i vraća životu koji je decenijama bio zaglibljen u blatu.

Srbija 07.11.2016 | 14:50
Vučić otvorio dionicu autoputa Ljig - Preljina
"Bili smo zemlja koja je prestala da živi. Svaki naš put je stepenik ka novom životu i daje nam šansu da učinimo nešto za sebe i za svoju budućnost", poručio je premijer Vučić.

Ministar saobraćaja i infrastrukture Srbije Zorana Mihajlović izjavila je da je novosagrađeni put "zalog za budućnost" i da će zemlja nastaviti da se gradi.



Ministar ekonomije Azerbejdžana Sahin Mustafajev je ocijenio da je ta saobraćajnica izgrađena po najvišim standardima i predstavlja najljepši primjer saradnje dvije zemlje, koje, kako je rekao, decenijama unazad povezuje partnerstvo, poštovanje i prijateljstvo.

Novoizgrađena dionica auto-puta Ljig - Preljina dio je budućeg auto-puta Beograd – Južni Jadran kroz Srbiju i duga je 40,3 kilometra.



Glavni izvođač radova bila je azerbejdžanska firma "Azvirt", a radovi su finansirani kreditom Azerbejdžana od 300 miliona evra, dok je Srbija iz budžeta za izgradnju izdvojila osam miliona evra.

(Agencije)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Rozhajaz

07.11.2016 17:14

Nemam pravo glassa u srbiju nikog drugog ne bi glasso samo tebe svaka ti cast neka te bog sacuva samo napred ja uvjek pratim rts zhivim u shvajcarsku vucic ce brzo dovesti srbiju ko shvajcarsku

ODGOVORITE
Name

Re rohaz

07.11.2016 17:47

a odakle lova dzole :)

Name

Slim

07.11.2016 17:15

Izgradise muslimani srbiju . Arapi kupili air srbiju, grade Bg na vodi, arzebedzanci i turci puteve...

ODGOVORITE
Name

Hasan

07.11.2016 18:41

Vidi momka.....vidi mu kaputa.........sve na Kredit rano moja ljuta.....

ODGOVORITE