Видео: Сампаоли дао најбољи опис Месијеве величине...!

Тренер Севиље Хорхе Сампаоли није био незадовољан после пораза од Барселоне у недељу, иако је његова екипа водила на свом стадиону.

Фудбал 08.11.2016 | 10:30
Видео: Сампаоли дао најбољи опис Месијеве величине...!
Барселона је славила на ’Рамос Санчес Писхуану’ резултатом 2:1, највише захваљујући Лионелу Месију, који је голом и асистенцијом донео преокрет.

„Били смо веома опасни, претили смо и били бољи у првом полувремену, али у другом нисмо имали снаге као они“, рекао је Сампаоли, а онда прокоментарисао омаленог Аргентинца.

„Лео је кључни играч за морал свог тима. У првом полувремену није био превише приметан, али је у другом играо са много више жеље и ентузијазма. Када такав играч ствари схвати толико озбиљно, тешко га је зауставити. У другом делу нисмо контролисали игру, надам се да тим може да настави да гради игру на ономе што смо до сада показали“.

Међутим, темпераментни стручњак је најбољи опис Месијеве величине дао пре утакмице два клуба.

„Требало би да направе две Златне лопте – једну за њега, а другу за све остале. Он је за ’копље’ изнад свих осталих. Била би велика грешка поредити га са било ким јер је неупоредив. Једини начин да зауставите Леа јесте да покушате да спречите да лопте дођу до њега. Постоји план да се заустави Барселона, а потпуно други да се застави Лео“, истакао је Сампаоли.



Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар