Video: Sampaoli dao najbolji opis Mesijeve veličine...!

Trener Sevilje Horhe Sampaoli nije bio nezadovoljan posle poraza od Barselone u nedelju, iako je njegova ekipa vodila na svom stadionu.

Fudbal 08.11.2016 | 10:30
Video: Sampaoli dao najbolji opis Mesijeve veličine...!
Barselona je slavila na ’Ramos Sančes Pishuanu’ rezultatom 2:1, najviše zahvaljujući Lionelu Mesiju, koji je golom i asistencijom doneo preokret.

„Bili smo veoma opasni, pretili smo i bili bolji u prvom poluvremenu, ali u drugom nismo imali snage kao oni“, rekao je Sampaoli, a onda prokomentarisao omalenog Argentinca.

„Leo je ključni igrač za moral svog tima. U prvom poluvremenu nije bio previše primetan, ali je u drugom igrao sa mnogo više želje i entuzijazma. Kada takav igrač stvari shvati toliko ozbiljno, teško ga je zaustaviti. U drugom delu nismo kontrolisali igru, nadam se da tim može da nastavi da gradi igru na onome što smo do sada pokazali“.

Međutim, temperamentni stručnjak je najbolji opis Mesijeve veličine dao pre utakmice dva kluba.

„Trebalo bi da naprave dve Zlatne lopte – jednu za njega, a drugu za sve ostale. On je za ’koplje’ iznad svih ostalih. Bila bi velika greška porediti ga sa bilo kim jer je neuporediv. Jedini način da zaustavite Lea jeste da pokušate da sprečite da lopte dođu do njega. Postoji plan da se zaustavi Barselona, a potpuno drugi da se zastavi Leo“, istakao je Sampaoli.



Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar