Звезда и Пабло Моуче – изгледа да је стварно крај!

Аргентинац није био у конкуренцији за меч у Чачку, па је време трошио одмарајући се у Паризу.

Фудбал 07.11.2016 | 18:00
Звезда и Пабло Моуче – изгледа да је стварно крај!
Нико то неће на Маракани јавно изговорити, али изгледа да се сарадња Црвене звезде и Пабла Моучеа ближи крају. Чека се само крај првог дела првенства како би се озваничио крај позајмице аргентинског везисте.

Јесте да одговорни из Љутице Богдана имају оправдање за константно слабе игре некадашњег звезде Боке Јуниорса. Али изгледа да су спонтано дигли руке и да од Моучеавише не очекују нвише никакав допринос.

Последњи пут Аргентинац је добио место у стартној постави у дуелу са Чукаричким. После тога је био ван протокола, а изгледа да ће такав статус имати и на преосталих шест кола јесење полусезоне.

Званично Пабло Моуче је и даље играч Црвене звезде. Али је велико питање да ли се осећа као део групе. Томе у прилог и податак да је и пре званичног почетка распута, изазваног репрезентативном паузом, Аргентинац напустио Србију. У дану када је Црвена звезда гостовала у Чачку, Моуче је време доколице трошио у разгледању Париза...

У досадашњем делу сезоне Пабло Моуче је забележио седам наступа за Црвену звезду. Уписао је две асистенције, али се поштено мучио. Није био ни сенка играча који је не тако давно био најбољи асистет турске лиге.

Остаће уписан као један од највећих промашаја у новијој историји Црвене звезде. Међутим, не би било изненађење да заблиста у некој другој средини.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар