Zvezda i Pablo Mouče – izgleda da je stvarno kraj!

Argentinac nije bio u konkurenciji za meč u Čačku, pa je vreme trošio odmarajući se u Parizu.

Fudbal 07.11.2016 | 18:00
Zvezda i Pablo Mouče – izgleda da je stvarno kraj!
Niko to neće na Marakani javno izgovoriti, ali izgleda da se saradnja Crvene zvezde i Pabla Moučea bliži kraju. Čeka se samo kraj prvog dela prvenstva kako bi se ozvaničio kraj pozajmice argentinskog veziste.

Jeste da odgovorni iz Ljutice Bogdana imaju opravdanje za konstantno slabe igre nekadašnjeg zvezde Boke Juniorsa. Ali izgleda da su spontano digli ruke i da od Moučeaviše ne očekuju nviše nikakav doprinos.

Poslednji put Argentinac je dobio mesto u startnoj postavi u duelu sa Čukaričkim. Posle toga je bio van protokola, a izgleda da će takav status imati i na preostalih šest kola jesenje polusezone.

Zvanično Pablo Mouče je i dalje igrač Crvene zvezde. Ali je veliko pitanje da li se oseća kao deo grupe. Tome u prilog i podatak da je i pre zvaničnog početka rasputa, izazvanog reprezentativnom pauzom, Argentinac napustio Srbiju. U danu kada je Crvena zvezda gostovala u Čačku, Mouče je vreme dokolice trošio u razgledanju Pariza...

U dosadašnjem delu sezone Pablo Mouče je zabeležio sedam nastupa za Crvenu zvezdu. Upisao je dve asistencije, ali se pošteno mučio. Nije bio ni senka igrača koji je ne tako davno bio najbolji asistet turske lige.

Ostaće upisan kao jedan od najvećih promašaja u novijoj istoriji Crvene zvezde. Međutim, ne bi bilo iznenađenje da zablista u nekoj drugoj sredini.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar