Лепа послије шока: Добро се осјећам!

Пјевачица је за “Новости” потврдила да јој се притисак стабилизовао и да се добро осјећа послије шока који је претрпјела када је схватила да јој је стан опљачкан

Србија 07.11.2016 | 09:51
Лепа послије шока: Добро се осјећам!
Легендарна певачица Лепа Лукић потврдила је за “Новости” да јој се притисак стабилизовао и да се добро осјећа послије шока који је претрпјела у суботу ујутру када је схватила да јој је стан опљачкан у току ноћи, док је она спавала у другој просторији.

"Урађено је све, била је полиција, одмах су направили увиђај, а малочас сам разговарала и са инспекторима који ће водити случај", рекла је јуче Лепа.

"Дала сам им све податке и сада они треба да упореде отиске који су на увиђају откривени."

Баш како је и сама одмах посумњала, полиција јој је потврдила да су лопови ушли кроз терасу, која је на око девет метара висине.

"Нашли су отиске прстију са спољне стране терасе", тврди пјевачица.

"Лопови су шрафцигером отворили ПВЦ прозоре и тако ушли. Замислите, мислила сам да сам обезбјеђена, а они су само продрли у стан. Да не причамо да је мени током цијелог љета та тераса отворена и никада ми није ни на памет пало да је то опасно. Вјероватно су мислили да сам због организације предстојећег концерта пуна пара."

А што се тиче великог спектакла који припрема за 17. новембар у београдском Сава центру, легендарна пјевачица тврди да концерт не може да трпи.

"Идем редовно на пробе и желим да поручим свима који ме воле да дођу на концерт да заједно прославимо 55 година мог рада и мој нови рођендан", поручује Лепа, алудирајући на реалну опасност у којој се нашла.

БИЛО ЈЕ 90.000 ДИНАРА

Из стана Лепе Лукић украден је новац, српски и канадски пасош који посједује и друга важна документа. Пјевачица открива да су јој полицајци рекла да ће на основу њиховог извјештаја лако доћи до нове документације, али и да се она збунила око своте новца који је украден:

"Вјероватно сам ја у оном шоку рекла да је било 900.000 динара, а било је 90.000 динара у ташни и 1.600 евра у фиоци", тврди Лукићева.

(Вечерње новости)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

бск

09.11.2016 17:56

идиот лопов усао зени у стан покупио паре а није усао у спавацу где лепа спава она затим зали а не за парама зена оцекивала да буде успут и силована

ОДГОВОРИТЕ