Lepa poslije šoka: Dobro se osjećam!

Pjevačica je za “Novosti” potvrdila da joj se pritisak stabilizovao i da se dobro osjeća poslije šoka koji je pretrpjela kada je shvatila da joj je stan opljačkan

Srbija 07.11.2016 | 09:51
Lepa poslije šoka: Dobro se osjećam!
Legendarna pevačica Lepa Lukić potvrdila je za “Novosti” da joj se pritisak stabilizovao i da se dobro osjeća poslije šoka koji je pretrpjela u subotu ujutru kada je shvatila da joj je stan opljačkan u toku noći, dok je ona spavala u drugoj prostoriji.

"Urađeno je sve, bila je policija, odmah su napravili uviđaj, a maločas sam razgovarala i sa inspektorima koji će voditi slučaj", rekla je juče Lepa.

"Dala sam im sve podatke i sada oni treba da uporede otiske koji su na uviđaju otkriveni."

Baš kako je i sama odmah posumnjala, policija joj je potvrdila da su lopovi ušli kroz terasu, koja je na oko devet metara visine.

"Našli su otiske prstiju sa spoljne strane terase", tvrdi pјevačica.

"Lopovi su šrafcigerom otvorili PVC prozore i tako ušli. Zamislite, mislila sam da sam obezbјeđena, a oni su samo prodrli u stan. Da ne pričamo da je meni tokom cијelog lјeta ta terasa otvorena i nikada mi nije ni na pamet palo da je to opasno. Vјerovatno su mislili da sam zbog organizacije predstojećeg koncerta puna para."

A što se tiče velikog spektakla koji priprema za 17. novembar u beogradskom Sava centru, legendarna pјevačica tvrdi da koncert ne može da trpi.

"Idem redovno na probe i želim da poručim svima koji me vole da dođu na koncert da zajedno proslavimo 55 godina mog rada i moj novi rođendan", poručuje Lepa, aludirajući na realnu opasnost u kojoj se našla.

BILO JE 90.000 DINARA

Iz stana Lepe Lukić ukraden je novac, srpski i kanadski pasoš koji posjeduje i druga važna dokumenta. Pjevačica otkriva da su joj policajci rekla da će na osnovu njihovog izvještaja lako doći do nove dokumentacije, ali i da se ona zbunila oko svote novca koji je ukraden:

"Vjerovatno sam ja u onom šoku rekla da je bilo 900.000 dinara, a bilo je 90.000 dinara u tašni i 1.600 evra u fioci", tvrdi Lukićeva.

(Večernje novosti)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

bsk

09.11.2016 17:56

idiot lopov usao zeni u stan pokupio pare a nije usao u spavacu gde lepa spava ona zatim zali a ne za parama zena ocekivala da bude usput i silovana

ODGOVORITE