Денсер проговорио о вези са кћерком Слободана Милошевића

Веза популарног денсера Ивана Гавриловића и Марије, ћерке некадашњег председника Савезне Републике Југославије Слободна Милошевића, била је под лупом јавности.

Забава 07.11.2016 | 09:34
Денсер проговорио о вези са кћерком Слободана Милошевића
Међутим, њихов раскид после годину дана забављања остао је обавијен велом тајне. Иван за "Ало!" открива шта се догодило и који су били разлози њиховог удаљавања.

 - Марија Милошевић ми је тих 90-их била девојка годину дана. То је била дубинска прича и много лепа љубав. Никада нисам користио то што је она ћерка председника да бих успео у животу - каже Гавриловић.

На питање зашто се није оженио њом, Иван признаје да о томе није размишљао, јер су били млади, а онда је у његову љубавну причу држава умешала прсте.

- Не. Ја сам у то ушао као клинац. Мало сам се заљубио. Она у мене, ја у њу. Али све то лудило тог времена нас је раздвојило. Естаблишмент је утицао да дође до краја наше везе - каже Иван, али не жели да открије детаље њиховог раскида и ко је био главни покретач тога.

Према његовим речима, он и Марија одавно немају никакав контакт.

- Не чујемо се, али јој желим сву срећу. Била је супер девојка - са осмехом поручује Гавриловић, који је до сада учествовао у неколико ријалитија, у којима га свађе нису заобилазиле.

- По свему смо земља ријалитија. Како по сиромаштву, тако и по свађама. Ријалити је рефлексија друштва - закључује он и открива да га погађа то што се данас све базира на народној музици, док је денс скрајнут.


- Ми данас живимо у времену кича и шунда. Цела музика је данас кич. И "Гранд" и "Пинк" су кич - каже Иван, а ми га подсећамо да је његова некадашња сарадница Александра Радовић члан жирија на ружичастој телевизији.

- Јесте, она ми је певала за три албума пратеће вокале. А била је члан "Мерцедес бенда" - нагласио је Гавриловић, који је денс хитом "200 на сат" деведесетих направио прави преокрет на естрадном небу Србије.

- Тада су почели да се ређају хитови "Бити најбољи", "Лопата"... Сељачки је да се хвалим колико сам тада зарадио и колико сада пара имам када је тренутно у Србији просечна плата тридесет хиљада динара - каже Гавриловић.


Гавриловић се сећа периода када је хтео да ангажује композитора Александра Милића Милија да му буде продуцент. Међутим, предомислио се, па је ангажовао Дарка Лукића, са којим и данас сарађује.

- Ја сам Милију, који је шеф "Милиграма", 1996. године дао 2.000 марака да ми уради песму. Међутим, појавио се Дарко, који ми је урадио аранжман за песме "Хоћу с тобом да ђускам" и "Анђеле", које су постали мегахитови. И кажем Милију: "Задржи своје две хиљде и нека су ти са срећом". Никада ми их није вратио - открива Иван.

Блиц
фото:интернет

Коментари / 0

Оставите коментар