Denser progovorio o vezi sa kćerkom Slobodana Miloševića

Veza popularnog densera Ivana Gavrilovića i Marije, ćerke nekadašnjeg predsednika Savezne Republike Jugoslavije Slobodna Miloševića, bila je pod lupom javnosti.

Zabava 07.11.2016 | 09:34
Denser progovorio o vezi sa kćerkom Slobodana Miloševića
Međutim, njihov raskid posle godinu dana zabavljanja ostao je obavijen velom tajne. Ivan za "Alo!" otkriva šta se dogodilo i koji su bili razlozi njihovog udaljavanja.

 - Marija Milošević mi je tih 90-ih bila devojka godinu dana. To je bila dubinska priča i mnogo lepa ljubav. Nikada nisam koristio to što je ona ćerka predsednika da bih uspeo u životu - kaže Gavrilović.

Na pitanje zašto se nije oženio njom, Ivan priznaje da o tome nije razmišljao, jer su bili mladi, a onda je u njegovu ljubavnu priču država umešala prste.

- Ne. Ja sam u to ušao kao klinac. Malo sam se zaljubio. Ona u mene, ja u nju. Ali sve to ludilo tog vremena nas je razdvojilo. Establišment je uticao da dođe do kraja naše veze - kaže Ivan, ali ne želi da otkrije detalje njihovog raskida i ko je bio glavni pokretač toga.

Prema njegovim rečima, on i Marija odavno nemaju nikakav kontakt.

- Ne čujemo se, ali joj želim svu sreću. Bila je super devojka - sa osmehom poručuje Gavrilović, koji je do sada učestvovao u nekoliko rijalitija, u kojima ga svađe nisu zaobilazile.

- Po svemu smo zemlja rijalitija. Kako po siromaštvu, tako i po svađama. Rijaliti je refleksija društva - zaključuje on i otkriva da ga pogađa to što se danas sve bazira na narodnoj muzici, dok je dens skrajnut.


- Mi danas živimo u vremenu kiča i šunda. Cela muzika je danas kič. I "Grand" i "Pink" su kič - kaže Ivan, a mi ga podsećamo da je njegova nekadašnja saradnica Aleksandra Radović član žirija na ružičastoj televiziji.

- Jeste, ona mi je pevala za tri albuma prateće vokale. A bila je član "Mercedes benda" - naglasio je Gavrilović, koji je dens hitom "200 na sat" devedesetih napravio pravi preokret na estradnom nebu Srbije.

- Tada su počeli da se ređaju hitovi "Biti najbolji", "Lopata"... Seljački je da se hvalim koliko sam tada zaradio i koliko sada para imam kada je trenutno u Srbiji prosečna plata trideset hiljada dinara - kaže Gavrilović.


Gavrilović se seća perioda kada je hteo da angažuje kompozitora Aleksandra Milića Milija da mu bude producent. Međutim, predomislio se, pa je angažovao Darka Lukića, sa kojim i danas sarađuje.

- Ja sam Miliju, koji je šef "Miligrama", 1996. godine dao 2.000 maraka da mi uradi pesmu. Međutim, pojavio se Darko, koji mi je uradio aranžman za pesme "Hoću s tobom da đuskam" i "Anđele", koje su postali megahitovi. I kažem Miliju: "Zadrži svoje dve hiljde i neka su ti sa srećom". Nikada mi ih nije vratio - otkriva Ivan.

Blic
foto:internet

Komentari / 0

Ostavite komentar