Велика промјена времена: Стиже снијег

Данас у Републици Српској и осталом дијелу БиХ претежно облачно вријеме

Босна и Херцеговина 07.11.2016 | 08:24
Велика промјена времена: Стиже снијег
У јутарњим сатима се очекују пролазне падавине у цијелој земљи. На југу локално кише може бити пријеподне. Послијеподне и у ноћи на уторак очекују се нове падавине, које ће бити интензивније на југу.

Вјетар умјерене јачине јужног и југозападног смјера. У ноћи вјетар мијења смјер на сјевер. Јутарња температура ваздуха углавном између 8 и 13, на југу до 15, а највиша дневна температура већином између 13 и 18 степени.

Сутра облачно вријеме са повременом кишом у нижим, а у вишим подручјима са сусњежицом или снијегом. Послијеподне, поступним падом температуре, киша ће током ноћи прелазити у сусњежицу и снијег и у нижим предјелима.

Вјетар слаб до умјерене јачине сјеверног смјера. Температура ваздуха углавном између 4 и 10, на југу земље од 12 до 15 степени. Током послијеподнева пад температуре.

У сриједу облачно вријеме са сусњежицом и снијегом и осјетно хладније. Послије подне и крајем дана, постепен престанак падавина и смањење облачности.

На југу мало до умјерено облачно и сунчано. Јутарња температура од 0 до 6, на југу до 8, а највиша дневна од 2 до 8 степени Целзијусових.

(Агенције)

Коментари / 0

Оставите коментар