Velika promjena vremena: Stiže snijeg

Danas u Republici Srpskoj i ostalom dijelu BiH pretežno oblačno vrijeme

Bosna i Hercegovina 07.11.2016 | 08:24
Velika promjena vremena: Stiže snijeg
U jutarnjim satima se očekuju prolazne padavine u cijeloj zemlji. Na jugu lokalno kiše može biti prijepodne. Poslijepodne i u noći na utorak očekuju se nove padavine, koje će biti intenzivnije na jugu.

Vjetar umjerene jačine južnog i jugozapadnog smjera. U noći vjetar mijenja smjer na sjever. Jutarnja temperatura vazduha uglavnom između 8 i 13, na jugu do 15, a najviša dnevna temperatura većinom između 13 i 18 stepeni.

Sutra oblačno vrijeme sa povremenom kišom u nižim, a u višim područjima sa susnježicom ili snijegom. Poslijepodne, postupnim padom temperature, kiša će tokom noći prelaziti u susnježicu i snijeg i u nižim predjelima.

Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog smjera. Temperatura vazduha uglavnom između 4 i 10, na jugu zemlje od 12 do 15 stepeni. Tokom poslijepodneva pad temperature.

U srijedu oblačno vrijeme sa susnježicom i snijegom i osjetno hladnije. Poslije podne i krajem dana, postepen prestanak padavina i smanjenje oblačnosti.

Na jugu malo do umjereno oblačno i sunčano. Jutarnja temperatura od 0 do 6, na jugu do 8, a najviša dnevna od 2 do 8 stepeni Celzijusovih.

(Agencije)

Komentari / 0

Ostavite komentar