Случај "Јајинци": Вучић данас о пријетњама

Предсједник Владе Србије обратиће се јавности у вези са недавним инцидентом у Јајинцима. Премијер ће говорити и о безбједносној ситуацији у Србији

Србија 07.11.2016 | 07:29
Случај "Јајинци": Вучић данас о пријетњама
Предсједник Владе Србије Александар Вучић обратиће се данас јавности у вези са откривеним арсеналом оружја у Јајинцима и Новом Београду, као и о безбједносним пријетњама по њега и његову породицу.

Вучић ће изнијети податке које су му пренијеле безбједносне службе о случају "Јајинци", као и о аутомобилу са оружјем који је пронађен у једној гаражи на Новом Београду, а који је доведен у везу са овим случајем. Он ће одговорити и политичким противницима који су омаловажавали пријетње и информације о угрожености премијера, а говориће и о безбједносној ситуацији у Србији.

У истрази о пронађеном оружју до сада је саслушано више од 200 људи, али, према сазнањима "Новости", није било никаквих конкретних помака који би могли да доведу до оних који стоје иза арсенала остављеног у близини породичне куће српског премијера.

Испитане су углавном безбједносно интересантне особе, а неки од њих имају и дебеле полицијске досијее. Провјеравани су и њихови контакти са криминалним групама у окружењу.

Даљи помак очекује се послије информација из Босне и Херцеговине, као и Хрватске, које су добиле захтјеве од српске полиције да им помогну у утврђивању поријекла пронађеног оружја.

(Вечерње новости)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

зумба

07.11.2016 07:45

Зоља без гранате-1,5 кг 100 метака без пуске 2,5 кг цетири бомбе1,5 кг Све ово понесес у једној руци,у цекеру.Осим бомби ниста смртоносно.

ОДГОВОРИТЕ